CariReporter Publish time 6-6-2014 02:51 PM

Power Root Melancarkan Produk Baharu Per’l XlimKuala Lumpur: Kini, amat sukar untukmengamalkan diet yang sihat serta melakukan senaman disebabkan oleh jadualharian yang sibuk bagi mengekalkan tubuh badan yang sihat. Namun, semua orangberhak memiliki badan yang langsing dan sihat. Oleh itu, Kumpulan Power Roottelah melancarkan produk terbaru iaitu Per’l Xlim bersama dengan pengumumanartis terkenal tempatan, Emma Ma’embong sebagai duta jenama rangkaian “Per’l”di Majestic Hotel pada 29hb Mei 2014. Per’l Xlim merupakan produk terbaru dibawah Siri Per’l dan mempunyai dua (2) varian iaitu “Per’l Xlim Café” and“Per’l Xlim Choco”. Kumpulan Power Root percaya bahawa para wanita pasti akanmenjatuh cinta kepada produk terbaru ini sebab ia mengandungi 2 bahan yang akanmembantu menurunkan berat badan samping menguruskan berat badan.Per’l Xlim, RahsiaWanita Kekal Mempesona!

Kebanyakanwanita adalah sangat sensitif terhadap penampilan mereka. Oleh itu, merekasentiasa berdiet dan cuba menjadi lebih aktifsecara fizikal untuk menjaga bentuk badan mereka. Kini, dengan pelancaran Per’lXlim, para wanita boleh memiliki lengkung badan yang mempesona tanpa dietataupun olahraga.

Per’lXlim adalah diperkaya dengan ekstrak Biji Kopi Hijau serta ekstrak KacangGinjal Putih untuk membantu menggalakkan proses penurunan berat badan secarasemulajadi. Biji Kopi Hijau adalah biji kopi yang belum dipanggang. Ia bolehmembantu mengawal penyerapan gula ke dalam badan dan secara langsung bolehmengurangkan pengambilan kalori. Ia juga boleh meningkatkan kadar metabolismedan membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.

KacangGinjal Putih pula adalah kaya dengan serat dan ia akan membantu memberikan rasakenyang yang lebih lama pada perut anda. Ia membantu penghadaman serta berkesanmengatasi masalah sembelit. Ia juga membantu mengelakkan karbohidrat daripadaberubah kepada gula di dalam badan supaya tidak bertukar menjadi lemak. Tambahanlagi, Per’l Xlim juga mengandungi Kacip Fatimah yang membantu mengekalkankesihatan wanita dan kolagen yang membantu menjaga kulit wajah. “Per’lXlim Café” adalah khas untuk penggemar minuman kopi dan bagi yang bukanpenggemar kopi, bolehlah menikmati “Per’l Xlim Choco”. Dengan menikmati 2sachet sehari – 1 sachet 30 minit sebelum sarapan pagi dan 1 sachet sebelummakan tengah hari, anda boleh berhenti diet dan masih boleh memiliki bentukbadan idaman anda!Emma Ma’embong DilantikSebagai Duta Per’l

Selebrititempatan Emma Ma’embong yang bertenaga telah dipilih untuk menjadi duta jenamakepada rangkaian Per’l. Emma yang sentiasa yakin, mesra dan ramah adalahdisayangi, dikasihi dan dikagumi oleh orang ramai. Kumpulan Power Root percayabahawa Emma merupakan calon yang paling sesuai untuk menyampaikan semangatPer’l yang amat feminine kepada semua wanita.

Untukmaklumat lanjut, sila layari Facebook rasmi Per’l di facebook.com/perlmalaysiaatau laman web rasmi Power Root di www.powerroot.com.

pifabeauty Publish time 23-8-2014 01:47 AM

power root ini untuk laki boleh minum??
Pages: [1]
View full version: Power Root Melancarkan Produk Baharu Per’l Xlim


ADVERTISEMENT