Potong bawang terus guna,jgn simpan utk lain hari.
http://i.imgur.com/6fihCNy.jpgUrbang legeng :lol Ya ke ni?
Cam x caya je? iols bese kupas kulit bawang pastu simpan bawang tadik dalam peti ais..sbb senang nak masak..
huhuhu btl ke ni? dia kata cut bukan kupas kan..so kalau setakat kupas saja then simpan okay lah tuh.. my ex boss pernah ckp pasal benda nie..jgn potong bawang pastu simpan utk diguna pada esok hari..sgt bahaya..seelok2nya potong bawang dan terus masak..jgn disimpan2..huhuu :D Habis tu xkan bawang besar gabak tu nak guna sebijik?membazir hokeh woww.. aku slalu buat.. pakai half. half lagi simpan tuk bsok. kngkadang berhari2 baru pakai balik.. ohmyyyyy :o kenapa mcm xbrpa percya ni:$
kalau kupas pon sah2 kerat tombul bontot dia... cut jugak kan. Betul...pernah baca artikel berkaitan. potong & xbasuh mmg la
bawang klu dh potong bkn thn lama dah
masam Klu simpan dlm peti ais ok kot
Ceh!
[AceHand SPECTaceLAR]Aku guna wokeh jer...
Jizzz... Klong! Klong!
Pages:
[1]