SeriDewiMalam Publish time 25-4-2014 09:52 PM

Urgent!! Web Designing

Salam,

Aku ni student PJJ..aku dapat assignment dr lecturer aku utk buat website...tapi aku ni x de background IT...ade x sape2 yg blh tlg aku untuk siapkan projek ni?? aku betul2 dah buntu ni..ramai dah aku tanye tapi x jmp lagi org yg boleh tolong aku siapkan projek ni...kusut dah ni tak tau nak mintak tlg dari siapa.....:'(:'(...due date projek aku hujung May ni....Please....anyone can help me???

firdaruddin Publish time 25-4-2014 11:09 PM

apa ko nak buat?

cyaoping Publish time 26-4-2014 09:24 AM

kalau bayar tentu ada orang tolong:P

SeriDewiMalam Publish time 26-4-2014 10:10 AM

firdaruddin posted on 25-4-2014 11:09 PM static/image/common/back.gif
apa ko nak buat?

lecturer aku suruh buat web kids education theme...kt dlm tu ade learning tools utk kanak2..contoh nye mcm video ke..music ke...tools utk tarik minat kanak2 belajar...agak2 ade x sape2 blh tlg aku?? aku dh pening ni...due date dh nk dekat...

SeriDewiMalam Publish time 26-4-2014 10:11 AM

cyaoping posted on 26-4-2014 09:24 AM static/image/common/back.gif
kalau bayar tentu ada orang tolong

bayar tu mmg blh...tp takut over the budget la...huhuhuhu

firdaruddin Publish time 28-4-2014 02:12 AM

SeriDewiMalam posted on 26-4-2014 10:10 AM static/image/common/back.gif
lecturer aku suruh buat web kids education theme...kt dlm tu ade learning tools utk kanak2..contoh ...

duduk mana?klu kl, meh jumpa aku jap.

Mark_Wong Publish time 29-4-2014 01:32 PM

You may try google the software that can drag and drop the website template.

cyaoping Publish time 29-4-2014 07:25 PM

SeriDewiMalam posted on 26-4-2014 10:11 AM static/image/common/back.gif
bayar tu mmg blh...tp takut over the budget la...huhuhuhu

Budget kamu berapa?

Berapa pages diminta ?

Kamu org dekat mana?

Blh PM saya

Nika Publish time 30-4-2014 12:02 AM

SeriDewiMalam posted on 26-4-2014 10:11 AM static/image/common/back.gif
bayar tu mmg blh...tp takut over the budget la...huhuhuhu
itu mod firdarudin dah offer..boleh contact tanya ..
-ex-mod board ini..

Last edited by Nika on 30-4-2014 12:04 AM

SeriDewiMalam Publish time 5-5-2014 12:46 PM

firdaruddin posted on 28-4-2014 02:12 AM static/image/common/back.gif
duduk mana?klu kl, meh jumpa aku jap.

duduk dekat area serdang...budget x lbh rm200...sbb utk assignment je...kalau lebih dr 200 tu mcm x brbaloi la plak..sbb bkn utk official punye..huhu..agak2 sempat x siap by end of this month?

SeriDewiMalam Publish time 5-5-2014 12:48 PM

cyaoping posted on 29-4-2014 07:25 PM static/image/common/back.gif
Budget kamu berapa?

Berapa pages diminta ?


dia x ckp brape page..sy pun 1st time blaja buat benda ni...huhu..so mmg zero la citer dia knowledge bab design website ni..

firdaruddin Publish time 5-5-2014 07:36 PM

SeriDewiMalam posted on 5-5-2014 12:48 PM
dia x ckp brape page..sy pun 1st time blaja buat benda ni...huhu..so mmg zero la citer dia knowled ...

pm saya.tq.

absorber Publish time 7-5-2014 01:03 PM

firdaruddin posted on 5-5-2014 07:36 PM static/image/common/back.gif
pm saya.tq.

Amik upah modify web gak ke? :$
nak mintak modify webpress sober. skang cam hurmmmm

firdaruddin Publish time 9-5-2014 02:30 AM

absorber posted on 7-5-2014 01:03 PM static/image/common/back.gif
Amik upah modify web gak ke?
nak mintak modify webpress sober. skang cam hurmmmm

x amek upah..guna wordpress ke?guna wordpress yg sedia ada di internet atau yg kena upload folder penuh tu?

kid_carbon Publish time 14-5-2014 11:07 AM

sorry lari topic,

sape2 nak buat website untuk personal atau business bole la try tgk page ni:

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=801997&extra=page%3D1

smilekt Publish time 20-5-2014 11:59 AM

Thanks share

tinjau Publish time 10-7-2014 11:50 AM

Tinjau dot net design web mengikut budget anda.

Kepada yang nak modified website sedia ada pun bole

Layari http://www.tinjau.net atau PM sy.

Thanks.

Pages: [1]
View full version: Urgent!! Web Designing