Athrun.Zalaa Publish time 21-4-2014 11:39 AM

Training SAP BW

AsSalam,

Saya xpasti betul ke xpost kat sini.
Kalau salah, admin tolong pindahkan ke tempat yang sesuai.

Nak tanya.
Mana nak cari Training SAP BW.
Kalau ada, nak training cost, masa, tempat.

TQ in advance.

firdaruddin Publish time 5-5-2014 01:57 AM

https://training.sap.com/my/en/training-locations/my/abeam%27s-training-center-kl


tengok padamodule jugak..nak training untuk module FICO ke? biasa FICO yg popular.

Athrun.Zalaa Publish time 8-5-2014 11:26 AM

firdaruddin posted on 5-5-2014 01:57 AM static/image/common/back.gif
https://training.sap.com/my/en/training-locations/my/abeam%27s-training-center-kl




Terima kasih...

Saya jaga BW je...
Business Warehouse...

FICO org lain...

norasyg Publish time 21-5-2014 12:14 AM

act u buat apa... i dulu handle purchasing,warehouse,funtional locatioan,BOM,

Athrun.Zalaa Publish time 21-5-2014 10:09 AM

norasyg posted on 21-5-2014 12:14 AM static/image/common/back.gif
act u buat apa... i dulu handle purchasing,warehouse,funtional locatioan,BOM,

Saya cuma extract data dari FICO, MM, Data Warehouse...
Akan datang akan buat extraction dari LMD.

norasyg Publish time 21-5-2014 10:39 AM

Athrun.Zalaa posted on 21-5-2014 05:09 AM
Saya cuma extract data dari FICO, MM, Data Warehouse...
Akan datang akan buat extraction dari LMD ...

skrg ni meluas penggunaan SAP...sy dulu company bwk trainer dr india utk training kami.

Athrun.Zalaa Publish time 21-5-2014 11:20 AM

norasyg posted on 21-5-2014 10:39 AM static/image/common/back.gif
skrg ni meluas penggunaan SAP...sy dulu company bwk trainer dr india utk training kami.

Company saya kalau nk bwk trainer luar perlu tunggu tahun dpn...
Lambat lagi la...
Sbb perlu bid utk budget...
Pages: [1]
View full version: Training SAP BW