SusanChong007 Publish time 12-2-2014 05:03 PM

teruknya mobile internet saya

terlalu lambat la modile internet saya.. malas nk tunggu lama lama utk tengok satu artikel ataupun gambar kat fb.. sesiapa juga sama dgn saya ? 3G tapi speed macam GPRS!
Last edited by SusanChong007 on 12-2-2014 05:07 PM

AbukRokok Publish time 12-2-2014 05:18 PM

pakai umobile la best

aziz79 Publish time 12-2-2014 07:08 PM

guna hp apa?
line internet?
bandwith berapa sebulan?

attain Publish time 13-2-2014 06:27 PM

aiyo bukan you sahaja la bro, saya rasa semua orang pun same. saya pun tak tau apa yang boleh dibuat. susah juga kalao nak load info page untuk emergency kan? tunggu 5min pun masih tak sampai...

magicbean0000 Publish time 13-2-2014 10:49 PM

xFVZEL8nkKQ

haha internet ? can u even load this video ? very funny..

SusanChong007 Publish time 14-2-2014 09:50 AM

AbukRokok posted on 12-2-2014 05:18 PM static/image/common/back.gif
pakai umobile la best

berapa sebln dan quota tu berapa ya?

SusanChong007 Publish time 14-2-2014 09:51 AM

aziz79 posted on 12-2-2014 07:08 PM static/image/common/back.gif
guna hp apa?
line internet?
bandwith berapa sebulan?

iphone 5S lo...
skrg cuma guna free wifi ajer...x der bujet utk top up

AbukRokok Publish time 14-2-2014 11:02 AM

SusanChong007 posted on 14-2-2014 09:50 AM static/image/common/back.gif
berapa sebln dan quota tu berapa ya?

umobile RM28....kuota High Speed 1Gb.... after low speed unlimited
only di bandar bandar...klaua di kampung2 ceruk solok better pakai celcom je

lurve88 Publish time 14-2-2014 04:13 PM

magicbean0000 posted on 13-2-2014 10:49 PM static/image/common/back.gif
haha internet ? can u even load this video ? very funny..

eh yg ni promo baru ke?? Aku berminat nak tukar data plan sejak tahun lepas lah... tapi tak tau mana yg bagui. ada apa-apa cadangan tak kalian?

kimsian86 Publish time 17-2-2014 12:12 AM

I rasa bro blh buat complain la.. Ataupun mula cari plan data yg baru.. Jgn bazir masa marah sana sini.
pernah tak dengar promo plan Celcom yg baru ni ? Kan top up RM 5 dan data 50MB data.. Ssuai utk org yg FB dan chat.. http://www.xpax.com.my/mobileinternet

yupms Publish time 18-2-2014 04:30 PM

huh apa maksud? boleh tambah nilai sesuka hati mengikut penggunaan ke?

bbpinkie Publish time 19-2-2014 04:00 PM

bagusnya, dengan itu kita tak payah takut data habis kan? boleh tonton klip video dan sembang dengan kawan dengan lebih lama^^

cmf_death Publish time 19-2-2014 07:01 PM

bbpinkie posted on 19-2-2014 04:00 PM static/image/common/back.gif
bagusnya, dengan itu kita tak payah takut data habis kan? boleh tonton klip video dan sembang dengan ...

baca sampai abes

ayahba45 Publish time 20-2-2014 01:42 AM

Salam sejahtera.

Program Wang Tunai MoneyRapid

Terima SMS dapat duit

100% terus ke akaun bank anda
Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !
http://moneyrapid.net/?id=ayahba48
dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.
Terima kasih.

anna_tan89 Publish time 20-2-2014 01:06 PM

akan beli dan cuba tengok .. Tapi seblom beli, nk tanya saat.. Yg celcom wifi ni ada cover kat pekan tak ?
kalo ada, nk beli tengok.

iceice11 Publish time 21-2-2014 05:50 PM

oh celcom biasa cover banyak tempat jadi tak payah risau lah. Tambahan pula data ni boleh dikumpulkan jadi takkan rugi kalo tak guna habis. http://www.celcom.com.my/personal/plans/wifi/coverage-areas-map-check

abc8877 Publish time 2-3-2014 01:52 PM

Pages: [1]
View full version: teruknya mobile internet saya