eglobalbiz Publish time 8-1-2014 02:18 PM

CARA MUDAH BUAT WEBSITE SENDIRI

Assalamualaikum & selamat sejahtera buat semua :D

Adakah anda pernah menerima sebarang pembayaran dari facebook, google, yahoo, msn dan banyak lagi kerana sentiasa berada di laman web mereka atau menjadikan laman web mereka sebagai laman utama anda?

Syarikat seperti Google atau Facebook menjana ribuan juta dollar setiap suku tahun adalah disebabkan oleh kita semua, pengguna internet yang menggunakan perkhidmatan percuma mereka.

Apa kata jika terdapat sebuah syarikat yang mahu berkongsi keuntungannya bersama-sama dengan ahli-ahlinya dengan cara ahli-ahlinya memberikan sesuatuyang sangat berharga secara percuma kepada orang ramai?

Apa kata Anda, mulai sekarang Anda akan mendapat bayaran untuk semua yang anda selalu lakukan di internet buat selama-lamanya. Anda juga sentiasa mendapat bayaran apabila anda menawarkannya secara percuma kepada orang lain.

Apabila anda berinternet di dalam mana-mana laman web di dunia ini, anda akan melihat banner pengiklan di bahagian bawah laman web mereka.

KAMI membayar anda Pay Per Impression kerana anda berada di laman web mereka dan jika anda klik pada banner iklan itu, KAMI membayar anda Pay Per Clik dan jika kawan-kawan yang anda berikan percuma sistem ini klik pada banner iklan itu KAMI membayar anda Pay Per Clik lagi dan KAMI bayar lagi Pay Per Click kepada kawan-kawan anda yang klik banner tersebut….....

Adakah bunyi ini mengembirakan anda?

MEMPERKENALKAN SMART MEDIA TECHNOLOGIES
REVOLUSI INTERNET TERKINI MEMBERIKAN PRODUK DAN PERKHIDMATAN PERCUMA KEPADA SEMUA KOMUNITI INTERNET DI SELURUH DUNIA SAMA SEPERTI FACEBOOK, GOOGLE DAN LAIN-LAIN SYARIKAT TERBESAR DIDALAM BIDANG IT.

PERBEZAAN BESAR DIANTARA SMART MEDIA TECHNOLOGIES DENGAN SYARIKAT IT LAINNYA IALAH SMART MEDIA TECHNOLOGIES TELAH MELENGKAPKAN SEMUANYA DI DALAM SATU LAMAN YANG DI PANGGIL YOBSN.

✓ PENDAFTARAN AHLI PERCUMA
✓ LAMAN WEB PERCUMA
✓ HADIAH PERCUMA
✓ SOCIAL POINT PERCUMA
✓ PERPUSTAKAAN PINTAR PERCUMA
✓ PERPUSTAKAAN UNIVERSITI PERCUMA
✓ RATUSAN PERMAINAN PERCUMA
✓ RATUSAN SOFTWARE PERCUMA
✓ ENJIN CARIAN MEMBELI BELAH TERPANTAS PERCUMA
✓ SISTEM PERHUBUNGAN PERCUMA
✓ HIBURAN PERCUMA
✓ DAN BANYAK LAGI YANG PERCUMA

Adakah ini sesuatu yang anda inginkan selama ini?

Bertindak sekarang! Mari daftar di eglobalbiz.yobsn.com

_Lovesucks Publish time 6-2-2014 09:09 PM

Ambiguous.

inikalilah14 Publish time 15-3-2014 04:57 PM

Salam,

Alternatif utk blogger yg kena blacklist pakcik GA, blh cuba H12 Media..

Better than nuffnang -->http://bit.ly/NEj0lF
Pages: [1]
View full version: CARA MUDAH BUAT WEBSITE SENDIRI