fosphat Publish time 8-1-2014 10:57 AM

MIKADOFX ape tu?

1. Tidak pandai trade forex tapi ingin jana income dengan forex?

2. Pandai trade forex tetapi selalu rugi dan ingin cover balik modal?

Jom join mikadofx hanya beli lot modal serendah Rm37 sahaja dan terima keuntungan mingguan. Tak perlu susah2 nak trade sendiri. Semua trade dilakukan oleh trader yang berpengalaman.

Keuntungan antara 8% hingga 15% seminggu.


Jom melabur serendah RM37.00.... duit yang dilaburkan tidak akan kemana2. setiap lot akan memberikan keuntungan RM3.00 dan ke atas secara mingguan. jadi sebulan sekurang2 nya kita akan memperoleh RM12.00 dengan RM37.00 yg kita laburkan. Yang menarik, kita juga akan memperoleh RM0.20 atau lbh dari setiap lot yg dibeli oleh sahabat yg join di bawah kita.. ini baru sembang klu kita cuma beli 1lot. janganlah takut, duit dari setiap lot yg kita beli boleh di WITHDRAW bila2 masa dan RM37.00 yg kita labur tu pon boleh dikeluarkan kembali bila2 masa. minimum pengeluaran adalah serendah 1USD. yang penting ada email, no. tel dan akaun bank untuk membuat pengeluaran wang. pendaftaran adalah percuma dan anda akan menjadi aktif member selepas sekurang2 nya membeli 1lot:RM37. daftar sekarang untuk mendapat maklumat lanjut.

boleh jugak pm/sms/wasap - 0166921585

          klik sini
>>>>>http://bit.ly/1efiykX<<<<<

fosphat Publish time 10-1-2014 08:52 AM

cepat cepat jom join..esok dah nak trade

fosphat Publish time 11-1-2014 11:54 PM

JOM JANA PENDAPATAN DENGAN PELABURAN TERENDAH DAN TERMUDAH DI TAHUN 2014 INI.

Tugas anda hanya :

? Beli LOT modal dan terima income pada setiap minggu, lebih banyak LOT anda beli lebih banyak untung.
? Tak perlu susah nak trade, semua trader yang berpengalaman akan melakukan untuk anda.
? Keuntungan 8% - 15% setiap minggu.
? Hanya melabur dan tunggu seminggu untuk dapatkan keuntungan.

Jom bersama saya kita trade Forex beramai-ramai, sangat seronok.

MULAKAN LANGKAH PERTAMA SEKARANG DENGAN DAFTAR SECARA PERCUMA DISINI: >>>>>http://bit.ly/1efiykX<<<<<

boleh jugak pm/sms/wasap - 0166921585

wanmikadofx.blogspot.com

126838 Publish time 27-2-2014 11:19 PM

www.mikadofx.com/samilasamhari ismail

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1656114_844338922259220_1864951238_n.jpg

Last edited by 126838 on 27-2-2014 11:21 PM

din_atos Publish time 19-3-2014 02:01 PM

sudahlah... baru je jd scam. katup suda.
ntah2 ko admin mikadofx tu kan kannnnn

compassion Publish time 27-5-2014 04:36 PM

Udahh tutup ny...

naimareim Publish time 26-6-2014 04:38 AM

Dah dah mana ada benda macam tu..tu semua scam
Pages: [1]
View full version: MIKADOFX ape tu?