PanjangCool Publish time 21-10-2013 01:00 PM

Masalah Photoshop

Salam. aku tumpng tnya sikit
Seblum ni aku install photoshop dngn dreamweaver version cs3 kt laptop member aku.
Serial dua2 ade.
Dah abis install aku run dreamweaver. ok bole run
Pastu aku run file2 photoshop xklua.
Check2 balik die xsuccessfully install
Maknanya xinstall sepenuhnya.
Pastu try install balik masalah sama jugak.
Lepas photoshop xmnjadi aku uninstall dreamwever ngn photoshop skali.
Aku try g lattest punya sbb aku ingt serial number die dh xvalid. cs3 mcm dh lama sngt
lattest punye Master Collection CS6
aku try install sume ok
Sume lengkap.
Tapi masalah sama jgak photoshop xleh install sepenuhnya.
Ape masalah die yer, laptop xleh terima photoshope ker ape tu
sape tau??
Urgent... tq



firdaruddin Publish time 22-10-2013 05:32 AM

takut AIO ko tu tak complete bundle je..hahaha ke blh try installer yg sama kat pc lain...tgk jadi lagi ke x masalah ni.

PanjangCool Publish time 22-10-2013 10:36 AM

firdaruddin posted on 22-10-2013 05:32 AM static/image/common/back.gif
takut AIO ko tu tak complete bundle je..hahaha ke blh try installer yg sama kat pc lain...tgk jadi l ...

dah try dh pc lain
okjer boleh run.
maybe masalah dalam pc member aku tu kot.
aku pelik kenape photoshop jer yg xboleh.

firdaruddin Publish time 22-10-2013 02:47 PM

PanjangCool posted on 22-10-2013 10:36 AM static/image/common/back.gif
dah try dh pc lain
okjer boleh run.
maybe masalah dalam pc member aku tu kot.


reformat.

PanjangCool Publish time 22-10-2013 03:37 PM

firdaruddin posted on 22-10-2013 02:47 PM static/image/common/back.gif
reformat.

reformat? haha
Amboi photoshop punye pasal jer kene format


tempey Publish time 28-10-2013 08:57 AM

Assalammualaikum

Sorry saya newbie..

Ada penah dengar pasal portable photoshop. Tak payah nak install...plug and play sahaja. Saya guna Portable PS CS5...tiada sebarang masalah.

Sagoo Publish time 28-10-2013 09:21 AM

laptop ko x cukup power le tu...ade missing link agaknye yg x compatible ngn CS punye software...kowwwttttttt

Kassim_Patalon Publish time 30-10-2013 04:16 AM

ittew putanda kau kuna buli PC baharu

PanjangCool Publish time 18-2-2015 10:21 AM

tempey replied at 28-10-2013 08:57 AM
Assalammualaikum

Sorry saya newbie..


Mana nk dapat portable photoshop?
Kalau AI ade x?
Pages: [1]
View full version: Masalah Photoshop