syahmi100 Publish time 17-7-2013 04:40 PM

JOM KONGSI PANDUAN TINGKAR JUMLAH LIKE&PELAWAT UNTUK BLOG

http://u.cari.com.my/avatar.php?uid=1830106&size=small
syahmi100 17-7-2013 04:32 PM
Keperluan Untuk Dapatkan LIKE YANG BANYAK untuk Blog.Tiada RahsiaJumlah Like amat penting bagi sesebuah page atau blog,ia menandakan juga pelawak yang telah masuk ke blog/page kita,namun untuk mendapatkan pelawat yang ramai bukanlah sesuatu yang mudah,berikut beberapa panduan yang saya gunakan untuk page saya ini
https://www.facebook.com/SudutBonda dan https://www.facebook.com/koreansuit
1)Page yang menarik.
-Ya ini amat penting sekali,seperti kita membuka kedai,tarikan pertama adalah wajah kedai kita tersebut,jika dihadapan kedai kita itu berserabut,banyak sampah dan susunan tidak sempurna amat sukar untuk menarik minat pelanggan.
2)Apa yang ada?
-produk yang dijual mestilah antara produk yang mempunyai nichie yang tinggi,jika tidak ia hanya akan merugikan kos dan masa anda untuk beriklan.
3)Faedah.
-Sediakan penyebab untuk pelawat berkunjung ke page atau blog anda dan sebab menyapa mereka harus LIKE.
4)Berikan Hadiah/Panduan percuma
-Ini adalah merupaka daya tarikan yang amat kuat,dan saya percaya dapat membantu anda.
5)Panduan Teknik Rahsia LIKE WARRIOR.
Teknik Terbaru Paling Otai Untuk Dapatkan Trafik Percuma Dan Facebook Like Tanpa Had & Affiliate
LIKE WARRIOR merupakan teknik RAHSIA yang saya gunakan sekian lama untuk mendapatkan LIKE secara mudah dan pantas dengan menggunakan platform Blogger. Teknik ini merupakan teknik RAHSIA yang menjadi tunjang kepada bisnes online dan trafik blog saya.
Kini saya merasakan sudah tiba masanya saya dedahkan kepada anda semua kepada teknik LIKE WARRIOR ini, dengan tujuan menjadi pelajaran kepada anda semua tentang kaedah mendapatkan trafik dan jualan yang tinggi.
Jangan Beli Panduan Ini selagi Anda Tidak Membaca Testimoni Mereka.
Gambar Testimoni
http://tinyurl.com/qagn39p<a href="http://farhan5309.jomniaga.com/go/syahmi100/?b=1341"><img src="http://www.jomniaga.com/img/banner_0008857_250x250.gif" /></a>
Pages: [1]
View full version: JOM KONGSI PANDUAN TINGKAR JUMLAH LIKE&PELAWAT UNTUK BLOG

ADVERTISEMENT