weirdwaniey Publish time 3-7-2013 10:55 PM

Sapa tau hack emel?

Salam. Aku tak tau lah, aku park benang aku ni di tempat yg betul ke salah. Kalau salah, boleh tolong alihkan. Aku nak mintak sangat pertolongan sesiapa yang tau hack emel orang. Aku nak suruh hack emel aku sendiri sebab aku lupa pasword emel aku tu. Ada benda yang sangat penting aku nak check dalam emel aku tu. Kalau aku tekan button forget password pun, dia akan bagi soalan rahsia, yang sendiri lupa dah jawapan dia. Tahun 2008 lagi aku create soalan tu. So, tak ingat dah. Aku memang perlukan sangat bantuan ni. Terima kasih.

trunks Publish time 4-7-2013 10:51 AM

boleh tunggu sesiapa reply..kalau tak ada yang reply
awak boleh cuba buka threaddi forum lain.

izamahmed Publish time 4-7-2013 04:58 PM

boleh saya tahu email penuh awak tu?
nama penuh dan nama ibu.

biasanya org hack email memerlukan sedikit data.

weirdwaniey Publish time 4-7-2013 06:37 PM

izamahmed posted on 4-7-2013 04:58 PM static/image/common/back.gif
boleh saya tahu email penuh awak tu?
nama penuh dan nama ibu.



okey, saya dah pm awak...

izamahmed Publish time 4-7-2013 07:32 PM

awak masih ingat alternate email?

dah cuba verify guna security question?

email awak ni last update august 2009

weirdwaniey Publish time 4-7-2013 08:00 PM

izamahmed posted on 4-7-2013 07:32 PM static/image/common/back.gif
awak masih ingat alternate email?

dah cuba verify guna security question?


saya tak ingat dah jwpn utk security question tu. alternate emel pun da lama xbukak... awk boleh tlg sy? hrap sgt boleh bantu saya..{:1_545:}

izamahmed Publish time 4-7-2013 08:11 PM

maaf saya dah cuba cara lama. tak berkesan. cuma email yg tempoh 3 bulan kena hack / inactive mungkin dapat retrieve kalau ikt cara saya. cuba juga minta tolong kat ruang keselamatan http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=153

kakikuDibibirmu Publish time 6-7-2013 05:47 AM

mana buleh hack, awatlah buleh lupa password

izamahmed Publish time 6-7-2013 07:32 AM

kakikuDibibirmu posted on 6-7-2013 05:47 AM static/image/common/back.gif
mana buleh hack, awatlah buleh lupa password

security email provider semakin kuat sebab hacker pun semakin pandai :lol:

weirdwaniey Publish time 8-7-2013 10:37 PM

takpa2. dah setel dah.hehe.. timaseh izamahmed,,:) mod, boleh remove dah benang nih.

trunks Publish time 8-7-2013 10:47 PM

weirdwaniey posted on 8-7-2013 10:37 PM static/image/common/back.gif
takpa2. dah setel dah.hehe.. timaseh izamahmed,, mod, boleh remove dah benang nih.

cuba cerita macam mana boleh settled..saya nak bagi credit

kakikuDibibirmu Publish time 9-7-2013 12:24 AM

benda jahat jangan disebar-sebarkan, diam-diam jah
Pages: [1]
View full version: Sapa tau hack emel?

ADVERTISEMENT