manjalara_01 Publish time 27-6-2013 06:44 PM

Cyber Cafe di area Petaling Jaya SS1/Kg Tunku /Taman Paramount??

Salam allz..

manja..tadi..ade kes "emergency" ;P..
so kena gi CC nak print...
dekat area rumah manja mmg paling dekat..
kat blakang ni..area Taman Paramount dekat Giant tu...

tup2...ttiber...org tu kata xleh print pulak..
sblum ni bleh jek..

so far kat area SS1 ke Kg Tunku or Taman Paramount ni...
mmg manja x tau kat mana ade CC....

korang tau x kat mana ade??..

yg jauh skit dari rumah manja dekat seksyen 17
dekat rothman roundabout tu kan...masuk simpang yg ade Sin Chew Jit Poh tu..
kat dlm2 tu ade..sbb ade 1 kolej kat situ....

disebabkan manja ade masalah transportation tu yg lebih rela pegi yg dekat..
harap2 korang tau dekat 3 tempat yg manja bold kan tu..ade cc len kat situ..
yg manja x tau..

pe2 pun thanx in advance...:loveliness:




trunks Publish time 29-6-2013 02:16 AM

cuba refer sini

http://www.tuugo.my/Products/Internet-cafe/Selangor-darul-ehsan/Petaling-jaya

manjalara_01 Publish time 29-6-2013 03:45 PM

trunks posted on 29-6-2013 02:16 AM static/image/common/back.gif
cuba refer sini

http://www.tuugo.my/Products/Internet-cafe/Selangor-darul-ehsan/Petaling-jaya

hi2 u...:loveliness:

thanx u..manja dh tgk...
tp masih agak jauh..
yg dekat seksyen 17 tu..manja mmg kadang gi sana..
tp sbb masalah transport..tu yg nak cari blakang2 rumah punye..ehehe..

trunks Publish time 29-6-2013 08:14 PM

manjalara_01 posted on 29-6-2013 03:45 PM static/image/common/back.gif
hi2 u...

thanx u..manja dh tgk...


hehe

manja boleh panggil teksi datang saja..bukan laptop ye?

manjalara_01 Publish time 29-6-2013 08:51 PM

trunks posted on 29-6-2013 08:14 PM static/image/common/back.gif
hehe

manja boleh panggil teksi datang saja..bukan laptop ye?

ok...manja confess..
manja dlm budget jgk skrg..
sbb tu la perlu utk pegi yg dekat2 aje..ehehehe..
Pages: [1]
View full version: Cyber Cafe di area Petaling Jaya SS1/Kg Tunku /Taman Paramount??

ADVERTISEMENT