5tar Publish time 5-2-2014 11:19 AM

sy bdk IT-information management
yg pelik nye nape org ingt sy ni mahir segale hal ttg IT...
agak nye klu blajo IT je makne nye dh teror buat web,network,programming bagai..
tension gak...
nak jelaskan kt dieorg pun bkn dieorg phm...
bile d suruh wat web...compem2 la xtau...takat cabuk2 bleh la...
ade plak dieorg ckp xgune blajo tinggi,tp xtau wat kije
oh biadap sungguh...
agak klu doktor sume tau bedah jantung agak nye...
xpsl2 bleh melayang nyawe org...
dieorg pun de specific masing2...
mcm bdk IT gak...

hydrocloric Publish time 12-2-2014 01:40 AM

aku panjang cite plak..

mase belaja aku amik architecture studies.. ader lah blaja autocad dan 3dmax sikit..

mase keja aku buat lain.. jadik product designer .. bidan terjun dalam ilustrator.. pasal keja aku require aku buat design enhancement, buat mould design.. dari neg- pi pos+ vice versa, etc...

then masuk telco aku didedahkan dgn comms system.. dari system alcatel pegi ker avaya then pegi ker nortel blaja macam mana nak intergrate contact senter solution ke dalam infra comms system sedia ada. dari mahal sampai ke open source..CRM.. bla..bla

annyss86 Publish time 5-5-2014 07:01 PM

nak tanya... ada tak sesapa kat sini boleh ajar saya buat apps guna eclips for android application.... :)

jofizo Publish time 16-5-2014 12:03 PM

aku blaja admin, tp keje IT dah 14thn dah dlm IT........ muahaha

smilekt Publish time 20-5-2014 11:58 AM

still learner ...

PanjangCool Publish time 20-5-2014 07:42 PM

jofizo posted on 16-5-2014 12:03 PM static/image/common/back.gif
aku blaja admin, tp keje IT dah 14thn dah dlm IT........ muahaha

Waah IT bahagian apa?
Apa job spesifikasi?

azlan_huhu Publish time 6-3-2015 10:57 AM

aku IT ....
lebih kepada software, hardware and networking, pada mase mase support utk system admin.
pada masa sama kdg2 tolong projek mmbr2 buat website...
Pages: 1 2 [3]
View full version: Sapa sini bidang IT jom kita kongsi apa kemahiran IT anda

ADVERTISEMENT