webxcrawler Publish time 3-8-2012 02:38 PM

Gambar terkini Pakcik Bill Gates semperna Olimpik London 2012

Sesaje selongkar gambor kat: Celebs & royals at the Olympics - http://sports.yahoo.com/photos/celebs-at-the-olympics-slideshow/bill-gates-photo-1343672890.html

Terjumpa gambor terkini Pakcik Bill Gates semperna Olimpik London 2012 tengah layan acara ping pong.... selalunya gambor kuar dalam arus media semua muka muka muda..jadi ingatkan masih muda...duit banyak..awet muda ka...hohoho... kini tua udah pakcik Bill Gates..

http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/kogR.9MhI9PB_e6SIIygWQ--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD00NTQ7cT04NTt3PTYzMA--/http://l.yimg.com/os/388/2012/07/30/AP419603647616-jpg_182807.jpg


Kalu salah tepek, minta maaf dan tiada masalah untuk dipindahkan ke board lain atau sewaktu denganya. Bagi gua, pakcik nie merupakan salah sorang icon lagenda dalam dunia komputer..so aku kongsikan di sini:)





syarih Publish time 3-8-2012 02:58 PM

sudah tua rupanya die ye....masa berlalu begitu cepat...

budaktua Publish time 4-8-2012 10:03 AM

sat g dia buat game ping pong on screen computer   la pulak...!:lol:

syarih Publish time 4-8-2012 03:24 PM

rasanya dia sekarang menghabiskan masa dengan bermain game je...menghabiskan hari hari tua ....he he he

xanxus Publish time 12-8-2012 01:27 AM

cekung je muka.. nampak macam terlalu tua dah..

spiderman80 Publish time 12-8-2012 02:45 AM

Beliau dah umur berapa? Dah keluarkan wang persaraannya dalam KWSP?:o

tahanlasak Publish time 20-9-2012 11:49 PM

cepatnya masa berlalu..tanpa di sedari usia pun meningkat .........

zamirra Publish time 21-2-2013 02:21 PM

http://www.justdoproperty.co.uk/wp-content/uploads/2012/12/billg4_web1.jpg http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/kogR.9MhI9PB_e6SIIygWQ--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD00NTQ7cT04NTt3PTYzMA--/http://l.yimg.com/os/388/2012/07/30/AP419603647616-jpg_182807.jpg

beza masa muda dan tua…kejap je masa berlalu!

k_a_a Publish time 22-2-2013 05:38 PM

Tak pa la dia tua... dan dia tak berlagak muda .. kekekeke.. dia memang genius

trunks Publish time 22-2-2013 07:53 PM

k_a_a posted on 22-2-2013 05:38 PM static/image/common/back.gif
Tak pa la dia tua... dan dia tak berlagak muda .. kekekeke.. dia memang genius

ye dia tua dan kaya raya..kita ? hehe

biskutsusu Publish time 18-6-2013 09:01 AM

tua mengikut waktu. mesti tak berbotox , tak berumpai laut dsb. {:smileo

izamahmed Publish time 8-7-2013 02:08 PM

org kaya {:2graduateo
Pages: [1]
View full version: Gambar terkini Pakcik Bill Gates semperna Olimpik London 2012

ADVERTISEMENT