gigibudak Publish time 12-7-2012 10:04 PM

apa itu Virtual Private Network?

apa itu vpn?..adakah ia boleh bypass broadband qoooota..

bobok Publish time 12-7-2012 11:48 PM

tak boleh bypass. utk kes2 tertentu, dia boleh bagi cepat utk mencapai quota.

moral: guna lah broadband yg tak der quota.

trunks Publish time 22-7-2012 02:24 AM

VPN macam ko punya network sendiri nama pun private..
masa mula-mula dulu memang totally boleh bypass quota
maxis, celcom dan sebagainya..sekarang maxis sudah
detected dan tutup port dia dan kalau guna pun tak bagi
kesan(kes aku).. cubalah tanya pembeli yang guna, jangan
tanya seller mesti dia akan jawab boleh, iyala nak lakukan
barang dia

BlackWoods Publish time 1-8-2012 09:08 PM

Tak boleh bypass quota, tapi kalau speed ko kena throttle by ISP macam torrent speed, VPN boleh
tolong ko kembalikan speed balik.

zoy123 Publish time 2-8-2012 09:20 AM

perlu setting kat mana ni??

dasatgiler Publish time 8-8-2012 09:40 AM

zoy123 posted on 2-8-2012 09:20 AM static/image/common/back.gif
perlu setting kat mana ni??

kena la beli pakej nye dulu beb, buat payment.. kemudian barulah seller tu kasik instruction cemana nak setting.. hehe..

BlackWoods Publish time 22-9-2012 10:57 AM

VPN adalah Virtual Private Network atau dalam bahasa Malaysianya adalah Rangkaian Pribadi Maya.Jika sebelum ini kita pernah dengar tentang SKMM menyekat laman perkongsian fail. Jadi apa gunanya VPN ini? Ia merupakan rangkaian peribadi anda dimana tiada seorang pun boleh tahu apa yang anda lakukan termasuk pembekal perkhidmatan internet. Bezanya VPN dengan rangkaian biasa ialah dalam rangkaian biasa, kita mempunyai jejak yang ditinggalkan di internet dimana sesiapa sahaja boleh menjejaki anda termasuk lokasi anda.

Kamen_rider Publish time 26-9-2012 11:52 AM

aku pakai VPN ni boleh je bypass quota..laju lagi..

kiwibenz Publish time 26-9-2012 08:32 PM

Kamen_rider posted on 26-9-2012 11:52 AM static/image/common/back.gif
aku pakai VPN ni boleh je bypass quota..laju lagi..

VPN mana yang masih hidup lagi ni bro

Kamen_rider Publish time 26-9-2012 11:59 PM

kiwibenz posted on 26-9-2012 08:32 PM static/image/common/back.gif
VPN mana yang masih hidup lagi ni bro

banyak yang hidup lagi..

kiwibenz Publish time 27-9-2012 09:15 AM

Kamen_rider posted on 26-9-2012 11:59 PM static/image/common/back.gif
banyak yang hidup lagi..

bak satu dua boleh:D

baronvpn Publish time 10-11-2014 05:07 AM

Hello guys,
Anonymity online ain't what it used to be.
Cloak your internet activity by using a VPN.


http://vpnbaron.com offers:
* Guaranteed high speed traffic, stable connection + Unlimited Bandwidth + Secured with BlowFish Cipher
* 1 month for 99 cents with promo code TRIAL :heart: ( about ~ 40 left at this time)
* Easy to use, cool looking client
* Server list growing every week! - You can even suggest some locations you need
* Fast Support
* We are dedicated to OpenVPN protocol.-More protocolos => less care for each protocol => low quality services

Windows Client :
http://members.vpnbaron.com/templates/temp/images/innovation_screen.png

-----------------------------------------
Enforcing your right to privacy.

http://vpnbaron.com/mail_logo.png
Pages: [1]
View full version: apa itu Virtual Private Network?