AceHand Publish time 22-12-2011 03:46 AM

Ahah!

xder wat per, bila kering, dia xder la... ari tu ada banyak lagi, qt letak garam atas dia terus, aah ...
cubby_qt Post at 21/12/2011 16:52 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


http://acehandspectacelar.com/a/ace/AceBar.gif

Kalau macam tu tak payah lar guna bilik air tu... Gerenti cacing tarak lagi... Bijak tak aku...?


Jizzz... Klong! Klong!

cubby_qt Publish time 22-12-2011 09:15 PM

Reply 21# AceHand

bijak...bijak... dasar otai memang bijak....{:4_192:} banyak la bijak tu.....

fatehana Publish time 24-12-2011 11:23 AM

cacing nie mmg sungguh menggelikan :funk:

AceHand Publish time 30-12-2011 03:47 AM

Errr...

ReplyAceHand

bijak...bijak... dasar otai memang bijak.... banyak la bijak tu.....
cubby_qt Post at 22/12/2011 21:15 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


http://acehandspectacelar.com/a/ace/AceBar.gif

Macih... Macih...


Jizzz... Klong! Klong!

AzzaAzman Publish time 23-1-2017 05:47 AM

Baru ni kt kt d lubang jamban mcm ada jentik2 tp warna hitam byk gila. Iols pelik la sbb jamban tu selalu guna. Knp ada jentik2 plak. Mohon pencerahan. Jentik2 tp color hitam macam cacing.

lil_honey Publish time 23-1-2017 07:26 AM

AzzaAzman replied at 23-1-2017 05:47 AM
Baru ni kt kt d lubang jamban mcm ada jentik2 tp warna hitam byk gila. Iols pelik la sbb jamban tu s ...

aiyooo misteri pulak jamban uols nih... :funk:

prettyuglybabe Publish time 23-1-2017 04:52 PM

AzzaAzman replied at 23-1-2017 05:47 AM
Baru ni kt kt d lubang jamban mcm ada jentik2 tp warna hitam byk gila. Iols pelik la sbb jamban tu s ...

acu tabur garam..

AzzaAzman Publish time 23-1-2017 07:01 PM

lil_honey replied at 23-1-2017 07:26 AM
aiyooo misteri pulak jamban uols nih...

Iya sgt misteri. Sbb pagi pg dah guna pam segala tengahari ada balik. Aik xkan cepat sgt nyamuk bertelur. Iols bila syak adakah ia dari isi perut kita. Satu hari meremang bulu roma. Terus rasa nk minum zentel ubat cacing. Tp bukan cacing . Dia mcm jentik2.

pyaarAmor Publish time 3-2-2017 10:38 AM

Simbah air banyak2 biar dia lemas :lol::lol::lol:

fusarium_neo Publish time 3-2-2017 11:00 PM

Gelis sangat cacing ni.. warna merah..meliuk lentuk:I

fusarium_neo Publish time 3-2-2017 11:01 PM

Kena pakai selipar dalam toilet..kot2 ada yang tak nampak di mata

btown Publish time 13-2-2017 07:34 PM

chlorox bekesan dop ?

umbut Publish time 7-5-2017 11:40 PM

Samalah... Eeeeeee... Geli.. Pakai selipar, leh masuk kaki:L

owhgee Publish time 7-5-2017 11:47 PM

AzzaAzman replied at 23-1-2017 07:01 PM
Iya sgt misteri. Sbb pagi pg dah guna pam segala tengahari ada balik. Aik xkan cepat sgt nyamuk be ...

Wey nih cam seram lak.:L:L

AceHand Publish time 10-5-2017 03:34 AM

Errr...

AzzaAzman replied at 23-1-2017 05:47 AM
Baru ni kt kt d lubang jamban mcm ada jentik2 tp warna hitam byk gila. Iols pelik la sbb jamban tu s ...

aceLAR]

Dah cuba tarok garam...?


Jizzz... Klong! Klong!

Maygirl90 Publish time 1-9-2018 09:36 PM

AzzaAzman replied at 23-1-2017 05:47 AM
Baru ni kt kt d lubang jamban mcm ada jentik2 tp warna hitam byk gila. Iols pelik la sbb jamban tu s ...

Skrg msh ada x?blh share petua utk hilangkn jentik2 hitam tu...

Cemay Publish time 4-9-2018 06:05 PM

Aku siap renovate toilet terus kot2 dia x dating tapi hampehhh….
Garam pun x lut, dia boleh datamg balik.

raihaneem Publish time 15-9-2018 07:38 PM

Ular buta tu jan. Dia mkn semut. Dlm bilik air kdg jmpa...dulu oenah try tuang asud khas ka apa beli kat kedai racun serangga..
Tk brkesan.

Masa kami tinggai area bendang...bukn kat bilik air dia muncul..kat dlm bilik, kdg ruang tamu.
Kdg rekahan di dinding, lantai ada semut buat sarang ka...mmg dia muncul la.
Bilik air ni..klau kluaq kot lubang air..try beli penapis lubang yg lubang halus2 la..kat mr diy byj

smileyy Publish time 6-1-2019 10:32 AM

sy spray air lada + cuka....menggeleparrr dan mati.
Pages: 1 [2]
View full version: Petua ilangkan cacing di bilik air