nguyentuy Publish time 2-4-2024 10:49 AM

Gosip-gosip Baru Mengenai 007: Adakah Filem Bond Seterusnya Akan Dibuat Semula?

Edited by seribulan at 3-4-2024 01:33 PM

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/URC_Y4n46BQqkSGreB0ibA--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTcyMDtjZj13ZWJw/https://media.zenfs.com/de/spotonnews.de.com/2da274bf37e8f79fb8fadc060a671894Adakah filem "James Bond" seterusnya akan dibuat semula? Spekulasi tentang siri filem terkenal ini sekali lagi menjadi bualan. "Daily Mail" melaporkan berdasarkan sumber dalaman bahawa penjahat yang sudah dikenali boleh muncul dalam filem baru ini. Menurut desas-desus, pihak yang bertanggungjawab juga telah memiliki calon wanita untuk peranan utama, dengan pelakon-pelakon Sydney Sweeney (26) dan Zendaya (27) dikatakan berada dalam pertimbangan.
Sumber tersebut juga mendakwa bahawa pengarah "Dune", Denis Villeneuve (56), adalah pilihan utama untuk mengarahkan filem baru ini yang "mungkin akan dibuat semula".Ini adalah "skenario impian" pengeluar, kata orang dalam yang dikatakan, tetapi kerana Denis Villeneuve "sangat sibuk, mungkin sukar untuk mendapatkan perjanjian dengannya". Tentang masa depan James Bond, perbincangan telah berlangsung selama bertahun-tahun. Filem-filem baru nampaknya berbeza dari yang dibintangi oleh Daniel Craig (56). Kononnya, akan ada lebih banyak unsur fantasi dalam siri tersebut, dengan "penjahat-penjahat yang besar dan menakutkan". Watak-watak seperti Oddjob atau Jaws mungkin akan membuat kemunculan mereka sekali lagi, begitulah kata orang.

Siapakah James Bond yang baru?Secara rasmi, tiada apa-apa yang telah diputuskan mengenai masa depan siri Bond. Perlumbaan untuk menggantikan Daniel Craig sebagai James Bond juga masih belum selesai. Laporan bahawa pelakon British Aaron Taylor-Johnson (33) akan mendapat peranan itu baru-baru ini telah dinafikan. "The Sun" melaporkan bahawa "Kick-Ass" Star telah "ditawarkan secara rasmi untuk memainkan watak James Bond". "BBC" kemudian menutup spekulasi tersebut untuk sementara waktu. Seorang pengurus produksi mendedahkan bahawa "tidak ada kebenaran pada desas-desus tersebut".

Namun, Taylor-Johnson sudah mempunyai peminat-peminat yang terkenal. "Saya fikir lelaki itu mempunyai bakat, kebolehan, dan karisma untuk memainkan watak Bond," kata bekas 007 Pierce Brosnan (70) dalam satu wawancara radio mengenai rakan pelakon muda beliau.

Source : xxx
Pages: [1]
View full version: Gosip-gosip Baru Mengenai 007: Adakah Filem Bond Seterusnya Akan Dibuat Semula?


ADVERTISEMENT