airmineral Publish time 5-12-2023 11:52 AM

patin tu da xkeje dlm company tu ke

silampumeja Publish time 5-12-2023 12:51 PM

Bnyaknya benang pasal dia ni. Tu keluar cerita mikail isaac dgn hajat pulak kes curang . Acah terpaling sweet jugak tu. Skrg dh kecoh taklik talak 3 pulak.Takde yg bukak benang ke

chinta89 Publish time 5-12-2023 12:57 PM

gigih nk beristerikan org cengitu..

putericahaya999 Publish time 6-12-2023 07:20 AM

silampumeja replied at 5-12-2023 12:51 PM
Bnyaknya benang pasal dia ni. Tu keluar cerita mikail isaac dgn hajat pulak kes curang . Acah terpal ...

Kalau ada benang tag i.... kaya gila namampos sweet bak gula then tersungkur jua

nia_salina Publish time 6-12-2023 07:28 AM

putericahaya999 replied at 6-12-2023 07:20 AM
Kalau ada benang tag i.... kaya gila namampos sweet bak gula then tersungkur jua

i dont think diaorg kaya mana. coz dulu ada viral yg rumah kereta smua tu content and sewa. and the husband tu under company content creator sama dgn mamat zizik makan fries tu. this is all for content je.
dari awal lg dh red flag kapel ni

silampumeja Publish time 6-12-2023 11:53 AM

putericahaya999 replied at 5-12-2023 11:20 PM
Kalau ada benang tag i.... kaya gila namampos sweet bak gula then tersungkur jua

Tuulah....

bankerpencen Publish time 6-12-2023 06:51 PM

Orang bodoh je mengagungkan si lahanat penunggang agama ni dengan bini bongok yg attention seeker ni. Bini kedua pun mmg sah2 bangang juga. Geli tengok. Dah la muka sekor2 tak berapa nak siap, ajet2 islamik puleksss. Jijik
Pages: 1 2 [3]
View full version: Alif Teega Bakal Temukan Aisyah Hijanah Dan Isteri Kedua, Fatin Umaidah


ADVERTISEMENT