aciksenah Publish time 1-12-2023 04:41 PM

IzzahF replied at 1-12-2023 08:38 AM
pokok pangkalnya sheols tak cerdik bg aiols. laki paksa live buat gak la live senyum2 fake wanita...

Hati I berbisik menyatakan dia seboleh2 nak tunjukkan dia wanita kuat, isteri solehah. So netizen akan lebih bersimpati lol.. Dia bijak...tak perlu mengecam mana2 pihak suami atau madu. Netizen yang menjalankan kerja. Kalau dia senyap..netizen lagi la senyap..

Nur_happy Publish time 1-12-2023 05:38 PM

lifeline replied at 1-12-2023 02:50 PM
ohhhhh mmg bapaknya la eh pakar bom tuwah hebattttttt
go aisyah gooo
jangan lemah


Oo kira betullah Dr Azahari pakar bom ni ayah nya…. Hmmm… patut lain macam semangat Aisyah ni

lifeline Publish time 1-12-2023 06:27 PM

Nur_happy replied at 1-12-2023 05:38 PM
Oo kira betullah Dr Azahari pakar bom ni ayah nya…. Hmmm… patut lain macam semangat Aisyah ni

Aaah mcm betul ..
Iols tgk wiki dr azhari punya wife duku pernah kanser apa ntah smpai hilang suara

Pastu iols scroll ig post aisyah ni yg lama2 dia ada mention mak dia xde suara

So betul la kot

Bihungoreng Publish time 1-12-2023 06:32 PM

Ni muncul watak baru nak tumpang limelight. Abg ipar si patin. Padankan muka mertua dan ipar duai dia sebab dulu dia ni (nama wan) nak kawen dua makpak si amra (kakak patin) tak kasi siap suruh serai.. pastu wan ni kena maki dgn mak patin sbb wan memandai sebarkan apa tah sampai org dh kenal keluarga patin ni sebab wan.. gtu hasil lalu lalang kat tt

princess_mia Publish time 1-12-2023 06:49 PM

immaryjane replied at 1-12-2023 02:35 PM


https://www.instagram.com/p/BqmbhELhFsx/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

https://www.instagram.com/p/BkB_STQHnfp/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

https://www.instagram.com/p/CBqCs_xFQcR/?hl=en

https://erhabi.blogspot.com/2005/11/kronologi-mengenai-dr-azhari-husin.html

Kalau ikut blog
Azahari mengahwini Wan Noraini Yusof dan memiliki dua anak perempuan umur 5 & 11,
Ikut karangan tu, ayah dia meninggal time dia umo 7 taon.

Pastu dia tulis dia ada sorang je adik kandung lelaki & takde kakak, macam tak jumpa gambar raya yang ada adik perempuan

lifeline Publish time 2-12-2023 10:51 PM

princess_mia replied at 1-12-2023 06:49 PM
https://www.instagram.com/p/BqmbhELhFsx/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

https://www.instagram.com/p/BkB_ ...

Hurmmm tp dlm post ig dia ada mention yg mak dia bisu sebab sakit

Dln wiki iols ada baca juga yg wife dr azahari ni kehilangan suara sbb kanser..

princess_mia Publish time 3-12-2023 12:57 PM

lifeline replied at 2-12-2023 10:51 PM
Hurmmm tp dlm post ig dia ada mention yg mak dia bisu sebab sakit

Dln wiki iols ada baca juga yg...

dah ada forumer yang jumpa link content surat Dr Azahari to his wife. so betul ayah Aisyah. Heee puzzle completed

Pedusi Publish time 3-12-2023 01:35 PM

lifeline replied at 2-12-2023 10:51 PM
Hurmmm tp dlm post ig dia ada mention yg mak dia bisu sebab sakit

Dln wiki iols ada baca juga yg...

Aisyah pernah cerita mak dia kena kanser tiroid tapi masa buat pembedahan doktor tersilap putuskan urat suara. Tu hilang suara.
Saya baca kat Nona.

IzzahF Publish time 4-12-2023 09:27 AM

Bihungoreng replied at 1-12-2023 04:36 PM
seratus peratus i bersetuju dengan u yg dia bagi salinan report tu ke adik dia. dia memang mengadu ...

aiols pun tak kenal...rupanya pemes kat tt. warga2 tt semua pelik2. semua kalau bole nak bubuh dlm tt. lepas aiols search nama ecah ni, nahhh byk fyp rumah tgga lain. yg ayat2 nya pelik2 tak reti simpan sndiri. "siapa suruh pandai berdikari? kan dah kena cerai kali ke3?" gitu. tulis utk diri sndiri tu. pastu post dari awal jumpa, dating, tunang, nikah, preggy..beranok. pastu kena curang, kena cerai. ya auloh semua bubuh dlm tt. lepas tgk satu tu berderet lg yg lain...aiols paham deyols cari pasangan sebenarnya dlm tt tu sbb lepas tu kejap je nikah balik


segala la nk bubuh dlm tt pastu muda2 lg tu semua 20an. sewel ke manusia2 skrg ni?

IzzahF Publish time 4-12-2023 09:30 AM

aciksenah replied at 1-12-2023 04:41 PM
Hati I berbisik menyatakan dia seboleh2 nak tunjukkan dia wanita kuat, isteri solehah. So netizen...

iya secara halus nya walopun sheols tak de maki hamun atau meroyan mcm ppuan gila, sheols bg si patin tu hidup dlm huru hara dan malu jua. tp kalo aiols kena pun mmg aku bg halus2 je, ko susahkan hati aku pastu ko nak idup aman damai? mmg tak la...hahaha

kurang2 satu malaya kena tau ppuan tu perangai tak helok. lg2 kalo dah penah berzina kan, takdenya nk bg dia portray wanita muslimah lindungan kaabah. sampai tua la terpalit kemaluan si patin tempoyak tu

She-Ra Publish time 4-12-2023 09:39 AM

IzzahF replied at 4-12-2023 09:27 AM
aiols pun tak kenal...rupanya pemes kat tt. warga2 tt semua pelik2. semua kalau bole nak bubuh dlm ...

iols tt tu tempat simpan video/gamba travel sebab kita boleh letak semua dlm satu video berdurasi paling lama 10min tp tt mmg mcm2 adooo.. iols suka melayan live paranormal

ehh dh terkeluar dr topik pulak, ampunnnnnn

Bihungoreng Publish time 4-12-2023 11:39 AM

IzzahF replied at 4-12-2023 09:27 AM
aiols pun tak kenal...rupanya pemes kat tt. warga2 tt semua pelik2. semua kalau bole nak bubuh dlm ...

seram kan org2 sekarang. setiap inci mende nk up kat socmed. baik nenek ke makcik segala mala nk update kat socmed. pelik haku.

pheonix84 Publish time 4-12-2023 12:19 PM

aku setuju je kalau nk kata ecah yg leak semua tue..biar pdnkan muka si larva tue, dia ingat dpt bini baik2 mcm tue, boleh digula2 kan..bgs ecah ada back up semua tue, jd ape2 ke senang nk tuntut anak nnt

teruskan ecah, buktikan yg pompuan juga bijak..aib2 la jugak, ko buat taik, semua mende ada dlm simpanan..tggl decide nk leak atau x..pdn muka larva

TerataiMelur02 Publish time 6-12-2023 11:40 PM

petai011212 replied at 28-11-2023 11:03 PM
Kadang orang Ingat, preggy boleh rapatkan balik hubungan

Teringat kawan baik nangis2 ngadu..ada makcik belah asben dia cakap jangan lambat sangat bagi anak nanti laki lari

lil_honey Publish time 7-12-2023 09:24 AM

aik, yang baru meninggal tu sapa? bukan bapak aisyah ke?

honeystar_11 Publish time 7-12-2023 09:55 AM

IzzahF replied at 4-12-2023 09:30 AM
iya secara halus nya walopun sheols tak de maki hamun atau meroyan mcm ppuan gila, sheols bg si pa ...

Oh dh penah checkin ke sblm nikah dgn husband nya. Kat mana sumber. TT ke
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8]
View full version: Alif Teega Dan Fatin Umairah 'Kantoi' Nikah Di Pejabat Agama Songkhla? – "Empat Hari Sebelum Anniversary Dengan Aisyah"


ADVERTISEMENT