tatod Publish time 26-11-2023 11:56 AM

Luna Maya Terkena Gangguan Mistik Di Lokasi Penggambaran, Wajah Berubah Jadi Nenek Tua

Pelakon Indonesia, Luna Maya berkongsi pengalaman seram berdepan gangguan mistik ketika menjalani penggambaran filem terbaharunya berjudul ‘Panggonan Wingit’.


Menerusi laporan Kapan Lagi, Luna memberitahu perkara tersebut mula disedari oleh seorang pemerhati aktiviti paranormal yang ditugaskan berada di set penggambaran bagi mengesan sebarang kejadian aneh.


https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/202311/26/115617mukudmamatbazbtb.pngMeskipun kurang percaya dengan perkara tahyul, Luna berkata dia sendiri dapat melihat perubahan yang berlaku pada wajahnya selepas kejadian tersebut.


"Yanto beritahu ada yang mendekati dan mahu masuk ke dalam badan saya. Ketika itu kami sedang merakamkan babak terakhir sekitar pukul 3 pagi.


"Saya ambil gambar di depan gua peninggalan zaman Jepun. Sewaktu berehat saya lihat wajah saya dalam foto yang saya ambil nampak berbeza. Muka saya kelihatan seperti seorang nenek tua," katanya.


Difahamkan, penggambaran filem tersebut diadakan di sebuah kawasan peninggalan era penjajahan Jepun di Bandung, Indonesia.


Tambah Luna, meskipun sudah banyak kali berlakon dalam filem genre seram namun ini merupakan pengalaman pertama yang dialaminya.


"Ini kejadian seram pertama berlaku pada saya. Akhirnya saya dapat merasai dan mengalami sendiri pengalaman ini," ujar Luna
Sumber: Oh Bulan

whimsicalmusic Publish time 26-11-2023 03:33 PM

ke engko ter on filter nenek kebaya. kt fon

newyork Publish time 26-11-2023 10:30 PM

whimsicalmusic: ke engko ter on filter nenek k ...whimsicalmusic: ke engko ter on filter nenek k ...

Ahahha tak pun dia terlupa nak on filter ploles..

royaldanish Publish time 26-11-2023 10:31 PM

production suka betul ambik dia ni pilemmm seram, muka tak sesuai.. di amat iols muka Dian sesuai bila part serious dgn jelingan tajam sheols..

sayurmayur88 Publish time 27-11-2023 08:16 AM

terlupa on filter kot. sebb dia pon dh berumur kan

prince_marhaen Publish time 27-11-2023 10:29 AM

BOSANNYA LUNA MAYA NI.... muka kejung...berlakon pun banyak pakai prosthetic getah, try so hard nak jadi Suzanna versi moden...suzanna cantik original...dia muka pun dah kedut2 dah botox2... mix yang biasa2 saja.. jadi hantu pun tak feel...
Pages: [1]
View full version: Luna Maya Terkena Gangguan Mistik Di Lokasi Penggambaran, Wajah Berubah Jadi Nenek Tua


ADVERTISEMENT