Raline Publish time 20-11-2023 07:15 AM

Peminat Meninggal Sebelum Konsert Bermula Akibat Cuaca Panas, Taylor Swift Zahirkan Rasa Sedih Di Instagram

Peminat Meninggal Sebelum Konsert Bermula Akibat Cuaca Panas, Taylor Swift Zahirkan Rasa Sedih Di Instagram
https://murai.my/wp-content/webp-express/webp-images/doc-root/wp-content/uploads/2023/11/Capture-82-750x483.jpg.webp

Pada konsert The Eras Tour di Brazil pada 17 November 2023 yang lepas, Taylor Swift meratapi kematian salah seorang peminatnya yang turut hadir pada konsert tersebut.

Menangguhkan Konsert

https://murai.my/wp-content/webp-express/webp-images/doc-root/wp-content/uploads/2023/11/via-Instgram-Taylor-Swift.jpg.webp
Disebabkan kematian salah seorang peminatnya, Taylor terpaksa menangguhkan permulaan konsert itu selama 1-2 jam.

Taylor Swift berkata, hatinya hancur kerana salah seorang peminatnya meninggal dunia akibat panas dan pada konsert tersebut, dia dilarang membawa minuman.

Menerusi Instagram Storynya, Taylor Swift mengucapkan takziah atas kematian salah seorang peminat wanitanya sebelum konsert di Rio de Janeiro, Brazil pada hari Jumaat, 17 November 2023.

Mengakui dia sangat sedih kehilangan salah seorang peminatnya, Taylor mengesahkan dia hanya tahu peminatnya sangat cantik dan muda.

Saya tidak percaya saya menulis kata-kata ini tetapi dengan hati yang hancur saya katakan kami kehilangan peminat malam tadi sebelum persembahan.

Saya tidak dapat memberitahu anda betapa hancurnya saya untuk ini. Terdapat sangat sedikit maklumat yang saya ada.

Taylor Swift mengakui jika dia tidak bercakap mengenai perkara ini di atas pentas The Eras Tour, dia pasti akan berasa sedih.

Rebah Di Stadium

https://murai.my/wp-content/webp-express/webp-images/doc-root/wp-content/uploads/2023/11/via-Instgram-Taylor-Swift1.jpg.webp
Disebabkan itu, menerusi Instagram, Taylor meluahkan rasa kepada umum perasaan kehilangannya peminatnya itu.

Adalah diketahui bahawa konsert The Eras Tour Taylor Swift berlangsung di Rio de Janeiro kemudian ke San Paulo.

Menurut Intepseleb, peminat itu rebah di stadium dan kemudiannya meninggal dunia, dengan punca kematian disahkan sebagai serangan jantung dan pernafasan.

Khabarnya, penganjur Taylor Swift Eras Tour di Rio de Janeiro melarang membawa minuman ke dalam kawasan konsert walaupun suhunya sangat panas.

Sumber:https://murai.my/2023/193276/peminat-meninggal-sebelum-konsert-bermula-akibat-cuaca-panas-taylor-swift-zahirkan-rasa-sedih-di-instagram/

Page88 Publish time 1-12-2023 10:43 PM

The organisers did a horrible job.
Pages: [1]
View full version: Peminat Meninggal Sebelum Konsert Bermula Akibat Cuaca Panas, Taylor Swift Zahirkan Rasa Sedih Di Instagram


ADVERTISEMENT