tatod Publish time 7-10-2023 08:13 AM

Jason Derulo Didakwa Paksa Artis Naungan Tidur Bersama

Penyanyi Jason Derulo didakwa melakukan serangan seksual terhadap seorang artis wanita yang didakwa telah digugurkan daripada syarikat rakamannya.


Memetik laporan Daily Mail, Mahkamah Los Angeles Country memaklumkan Emaza Gibson mendakwa Derulo telah mengganggunya secara seksual dan menamatkan kontrak kerjanya tanpa sebab.


https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/202310/07/081311zczaannppnq7tak0.pngMenurut Emaza, penyanyi rap berkenaan telah memaksanya untuk meminum minuman keras dan tidur bersama meskipun dia tidak mahu melakukannya kerana mahu bersikap profesional.


Bukan itu sahaja, nama baiknya juga dicemarkan oleh Derulo apabila penyanyi rap itu menyebarkan khabar angin dia ingin melakukan hubungan intim bersamanya selepas selesai sebuah acara di New York.


Disebabkan menolak pemintaan tersebut, Derulo juga dikatakan pernah bersikap agresif terhadapnya sehingga menyerang dan memarahinya di hadapan orang ramai.


Bimbang dengan perkara itu, Emaza telah mengajak ibunya yang juga pengurusnya menjadi peneman bersama semasa sesi rakaman kerana takut sekiranya Derulo mencederakan dirinya.


Susulan kejadian tersebut, Derulo telah diberhentikan dari rakaman Jason pada September 2022 lalu.


Namun sehingga kini, Derulo masih lagi mendiamkan diri dari memberi sebarang kenyataan berhubung isu berkenaan.
Sumber: mStar

lanacondor Publish time 7-10-2023 10:20 AM

See jantan mmg sikap lahiriah mmg kejar puki. Bkn sb bangsa tertentu. Yg kejar anu je yg luar biasa.
Pages: [1]
View full version: Jason Derulo Didakwa Paksa Artis Naungan Tidur Bersama


ADVERTISEMENT