CARI-MAL Publish time 13-7-2023 11:33 AM

Kate Winslet, Leonardo Dicaprio Sama-aama Duduk Bertentangan Buang Air

Jadual padat penggambaran filem Titanic memerlukan pelakon Kate Winslet memikirkan cara kreatif untuk membuang air kecil ketika berada di lokasi penggambaran.


"Ya, saya akui kadang-kadang saya kencing di dalam tangki air itu. Saya tidak perlu untuk pergi ke tandas yang mungkin mengambil masa selama setengah jam dengan memakai korset.
https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/202307/13/113159wwuwbceygwvivebb.jpg"Jadi, saya kencing saja di situ... sama juga kalau kencing di kolam renang, adakah kamu benar-benar tahu tentang apa yang ada di dalamnya," katanya.


Rupanya bukan Kate sahaja, malah pelakon Leonardo Dicaprio turut melakukan perkara sama iaitu mereka berdua akan sama-sama dan duduk secara bertentangan untuk membuang air.


Meskipun melakukan perkara yang tidak senonoh, namun kedua-dua bintang itu berjaya menjadi pelakon terkenal di Hollywood selepas tayangan perdana Titanic menjadi sebuah filem percintaan paling ikonik.


Sejak kejayaan filem itu juga, pengarahnya iaitu James Cameron dituduh sebagai satu mimpi ngeri untuk menjalinkan kerjasama.


Menurut sumber, James tidak membenarkan pelakonnya pergi ke bilik air dan kerana itu pelakon-pelakon filem berkenaan terpaksa mencari cara sendiri untuk membuang air.


Untuk rekod, Titanic ditayangkan pada 1997 dan berjaya mencatat keuntungan kira-kira AS$2.4 bilion, antara yang tertinggi dalam sejarah perfileman.


Filem itu juga menerima 14 pencalonan di Anugerah Akademi 1998 dan memenangi 11 daripadanya.
SUmber: mStar

Thunderclouds Publish time 13-7-2023 01:04 PM

Gosip basi.
Dh penah baca yg English version jaman purba dulu.

Oooo..mStar..sama bangang mcm wartawan cari.

shwetamalik Publish time 13-7-2023 07:32 PM

All People visit Shweta MalikDaman for a variety of reasons; some want to learn more about Shweta Malik, while others come to see what the Shweta Malik Agency has to offer. You will require the unnecessary pleasure and happiness at the end of the day.

raakhisharmaax Publish time 16-10-2023 05:59 PM

thanks Hauz KhasService !

raakhisharmaax Publish time 1-11-2023 02:40 PM

Visiting to my web Moti Bagh Services !
Pages: [1]
View full version: Kate Winslet, Leonardo Dicaprio Sama-aama Duduk Bertentangan Buang Air


ADVERTISEMENT