CARI-MAL Publish time 3-7-2023 11:09 PM

'Saya Bencinya Sejak Dulu' - Hailey Bieber Tak Suka Didakwa Bergaduh Dengan Selena Gomez Kerana Lelaki

Sejak mereka bercinta hingga berkahwin, spekulasi bertebaran mengenai Hailey Bieber dan bekas kekasih suaminya, Justin Bieber iaitu Selena Gomez.


Hailey mengakui benci dengan persepsi masyarakat terhadap dirinya dan Selena bermasam muka atau tidak menyukai antara satu sama lain kerana seorang lelaki dan dia mahu menghentikannya.
https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/202307/03/230807jb2bmgbb5hox4omb.jpgPage Six
Sewaktu menjawab persoalan yang dilemparkan hos Emily Chang dalam satu rancangan, wanita itu menjelaskan dirinya tidak mempunyai masalah dengan Gomez tetapi banyak pihak yang memutar belitkan dan memanfaat situasi sehingga membuat hubungan mereka berdua nampak buruk.


“Ini bukan tentang dua wanita tapi tentang kebencian, cerita yang diputar belit sehingga menjadikan ia sebuah naratif yang buruk. Ini berbahaya,” katanya seperti dilaporkan BBC.


Hailey kemudian menambah apa yang paling dibenci adalah naratif kisah dirinya dan Gomez berkisar tentang seorang lelaki.


“Saya bencikannya. Saya bencinya sejak dulu sehingga menimbulkan banyak kesalahfahaman.


“Sudah banyak kali saya katakan tidak ada apa yang berlaku di antara kami (Gomez). Dan saya kecewa apabila masih ramai yang memikirkan ia tentang seorang lelaki,” tambahnya.


Bieber dan Hailey berkahwin pada 2018 selepas penyanyi itu menjalani hubungan sambung-putus dengan Gomez selama beberapa tahun.
Sumber: Gempak

Thunderclouds Publish time 4-7-2023 06:16 AM

Tapi ko saiko dekkk...
Aku tgk pon seram.

Royal_Griffith Publish time 4-7-2023 07:48 AM

Semua pergaduhan selebriti ini kelihatan bertujuan untuk mendapatkan lebih banyak publisiti bagi produk atau kerjaya mereka masing-masing, itu pendapat saya.

marchikobonzo Publish time 15-7-2023 12:52 PM

Kau stalker tegar SG kot..kau yang psycho
Pages: [1]
View full version: 'Saya Bencinya Sejak Dulu' - Hailey Bieber Tak Suka Didakwa Bergaduh Dengan Selena Gomez Kerana Lelaki


ADVERTISEMENT