adila39 Publish time 14-6-2023 12:58 PM

Mood nota saya pagi ni !!! Jom collect kredit!

{:1_152:}{:1_152:}{:1_152:}

Hi Adik adik. meh meh collect kredits ..kaka ada mood nak bukak topik pulak sbb mood nota hari ni ialah...xkisah jika ia tentang mood anda hari ini , nak buat apa pepagi before start your day. apa apa notamood anda. Kongsikan!


{:1_508:} saya nak cuba rajin menulis tapi idea tak mai naaa

adila39 Publish time 15-6-2023 10:53 AM

hmmmm mood nak makan roti bakar with telor and do write up later {:8_669:}

adila39 Publish time 17-6-2023 09:45 AM

mood nak lepak santai je sambil baca

adila39 Publish time 17-6-2023 09:46 AM

:'( xde yg masuk :'(

akudansesuatu Publish time 27-6-2023 11:58 AM

mood nak settle kan kerja kat ofis & site.. nak cuti raya kan..

Markonah_7 Publish time 20-8-2023 06:38 PM

Tiada mood..tiada ilham sebesar zarah

{:8_667:}

-Suri- Publish time 21-8-2023 03:50 AM

adila39 replied at 17-6-2023 09:46 AM
xde yg masuk

Saya masuk ni, saya masuk :lol:

-Suri- Publish time 21-8-2023 03:52 AM

Mood nak masak bihun goreng singapore. Tapi tak tahu rajin tu dtg ke idok lagi {:8_670:}

Raiisya Publish time 23-8-2023 12:30 AM

Mood sedey kena scam {:3_97:}

adila39 Publish time 23-8-2023 09:54 AM

Mood a little swaggy. So yeah be it what ever.

Markonah_7 Publish time 23-8-2023 11:43 AM

Just a bit nervous but okay

C-ra Publish time 29-11-2023 10:01 PM

Sedih, berserah pd Allah untuk atur semua...

system_failure Publish time 3-12-2023 12:59 PM

Mood nak bukak novel misteri.. hoho

adila39 Publish time 15-2-2024 09:06 PM

Berasa excited nak jadi businesswoman scala besar

cycra Publish time 23-2-2024 04:19 PM

luaran nampak biasa,,tp dalam hati dan kepala otak menangis memikirkan keadaan diri..

Vellfire Publish time 26-2-2024 12:42 AM

semua yang dirancang mcm menjadi sia2..

Vellfire Publish time 26-2-2024 12:43 AM

dah takdir.. terima semuanya dan semoga dipermudahkan
Pages: [1]
View full version: Mood nota saya pagi ni !!! Jom collect kredit!


ADVERTISEMENT