aziz79 Publish time 12-12-2010 08:59 PM

Kongsi Gambar2 Artwork Korang Version 4

Post Last Edit by aziz79 at 27-1-2011 22:23

http://i.imgur.com/5bgTQ.jpg

Selamat Datang
version 4 dah start :lol:

cinta_ungu Publish time 12-12-2010 10:17 PM

yeayyyy...congrats dah masuk umah ke-4...{:1_152:}

mee_maggie Publish time 13-12-2010 09:45 AM

YEY Rumah baru {:1_152:}

Banner tu macam pernah ku lihat , tp di mana ya :lol:

shasha_ Publish time 13-12-2010 07:08 PM

wah umah baru..pom pom tahniah!! {:1_152:}
lma xjenguk sini :$
http://i125.photobucket.com/albums/p61/fxlipse/TAHNIAH-1.png

aziz79 Publish time 13-12-2010 07:27 PM

Reply 3# mee_maggie


    rompak mod lama punya,, ;P

hAzEL^nut Publish time 14-12-2010 11:33 AM

tepek le.. nak cuci mata..:loveliness:

sue_cinta Publish time 15-12-2010 12:05 PM

Argghhh...sue lupa nak submit banner baru utk version 4...huhuhu :'(

anyway...sue melaporkan diri ke rumah baru.... masuk langkah kaki kanan nih... ;P

cinta_ungu Publish time 15-12-2010 02:54 PM

ngeh3....artwork pertama untuk umah baru..:loveliness:


http://farm6.static.flickr.com/5007/5262440719_048f8ff0b4_z.jpg

cinta_ungu Publish time 15-12-2010 02:55 PM

tak reti nak elokkan bahagian tangan tue...:dizzy:

aziz79 Publish time 15-12-2010 07:13 PM

Reply 7# sue_cinta


    ok lah.. mcm ni ler..
sila buat banner baru untuk benang ni..
setiap penyertaan dapat 50 ketul kacang..
dan yg aku minat akan ditepek kat post yg paling atas..:lol:

amacam..??

sue_cinta Publish time 15-12-2010 09:18 PM

Reply 10# aziz79

kampaaaiii!!! ;P

oobi Publish time 16-12-2010 08:59 AM

Reply 8# cinta_ungu


ni gambar ct yang bila ehh? cantik.:loveliness:lamanya tak masuk board ct. :L

oobi Publish time 16-12-2010 09:03 AM



http://i182.photobucket.com/albums/x108/oobisf/jim01.jpg



original picture
http://memberfiles.freewebs.com/96/36/40473696/photos/General-Pics/Deer+Valley+Celebrity+Skifest+Day+3+nIk1g-VRDKIl.jpg



mee_maggie Publish time 16-12-2010 10:27 AM

shasha_ - comelnye baby tuh :loveliness:

sue_cinta - choyy!! Tempeklah , nak tengok & kritik :lol:

cinta_ungu -Promo jgn tak promo :lol:Bahagian tangan tu - rasanya kalerkan aje ikut warna baju tu , pastu try la blending mode multiply ke.

aziz79 - patutnya sempena pembukaan rumah baru nie , semua artwork dpt 50 ketul :lol:

oobi - Cantik{:1_152:}

ea208964 Publish time 16-12-2010 12:21 PM

wah dah rumah baru .... tak pasan ... Tahniah mod aziz n k...mmg dpt sambutan tred ni...


terai buat gif sliding door ...

http://img251.imageshack.us/img251/2867/frog.gif

tajulasyikin2 Publish time 16-12-2010 02:12 PM

ok lah.. mcm ni ler..
sila buat banner baru untuk benang ni..
setiap penyertaan dapat 50 ketul kacang..
dan yg aku minat akan ditepek kat post yg paling atas..

amacam..??

wah....memang sokong la...tunggu aku upload pic2 hasil editing aku sendiri nnt k...

tajulasyikin2 Publish time 16-12-2010 02:13 PM

ok lah.. mcm ni ler..
sila buat banner baru untuk benang ni..
setiap penyertaan dapat 50 ketul kacang..
dan yg aku minat akan ditepek kat post yg paling atas..

amacam..??

wah....memang sokong la...tunggu aku upload pic2 hasil editing aku sendiri nnt k...

tajulasyikin2 Publish time 16-12-2010 02:30 PM

ops...sory...terpost dua kali...:L

danialarif Publish time 16-12-2010 02:58 PM

Hye~
Ni first time posting dlm thread ni, sblm ni silent reader je...
Terasa nak tepek jgk hasil kerja aku dkt sni...
Segan jgak sbb aku tgk dkt sini mcm rmi yg pro2 je...
Aku newbie lgi dlm photoshop ni, mungkin kerja aku tak bgus sgt...
Cmnt je la klau tak puas hti...:)

Yg ni gambar P.Ramee yg aku color kan blk, original pny gambar aku abk dri google...
Color kan pki Photoshop CS3...
http://i284.photobucket.com/albums/ll20/danialarif2005/P-Ramlee1.jpg

mee_maggie Publish time 16-12-2010 04:41 PM

Reply 15# ea208964

Katak!!!!~ LOL . Ea dah makin kreatif buat gif :D
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: Kongsi Gambar2 Artwork Korang Version 4