kakikuDibibirmu Publish time 25-10-2022 04:25 AM

ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA (17 Februari 2023)

Edited by kakikuDibibirmu at 11-1-2023 06:07 PM

ZlNFpri-Y40

Scott Lang and Hope van Dyne, along with Hope's parents, Hank Pym, Janet van Dyne and Scott’s daughter, Cassie, go on a new adventure exploring the Quantum Realm after accidentally sending themselves there with no way to get back and will encounter threats in a breathtaking world, plus might fight against their newest enemy, Kang the Conquerer, who has a ruthless army and a mysterious agenda.



5WfTEZJnv_8

kakikuDibibirmu Publish time 25-10-2022 04:29 AM

Sekaimaniam karrupan cheliah tersenyum sinis dengan Quantumania {:1_555:}{:1_563:}{:1_530:};P:lol::D:2lol:{:mllaugh:}{:mlhehe:}{:mlwa:}{:mlwa2:}{:mlhunhun:}{:mlbigsmile:}{:mlkekeke:}{:laugho{:smileo

kakikuDibibirmu Publish time 25-10-2022 04:34 AM

Mania lah multiverse of madness lah, semua gila

Ini semua kerja orang gila lah {:1_555:}{:1_563:}{:1_530:};P:lol::D:2lol:{:mllaugh:}{:mlhehe:}{:mlwa:}{:mlwa2:}{:mlhunhun:}{:mlbigsmile:}{:mlkekeke:}{:laugho{:smileo
-Samy Vellu-

KjsVDXVpt_I

delia3003 Publish time 25-10-2022 10:11 PM

Tunggu release kat Disney+ je, actress utk watak Cassie tu pun diorang tukar. Pelakon dalam Endgame lagi lawa, muka lembut, yang pelakon baru ni setakat cute je tapi cute yang bosan, tak rasa nak tengok pun.

kakikuDibibirmu Publish time 25-10-2022 11:02 PM

Jujurin akak ga pernah tengok lagi Ant-Man 1 mahupun Ant-Man 2{:1_555:}{:1_563:}{:1_530:};P:lol::D:2lol:{:mllaugh:}{:mlhehe:}{:mlwa:}{:mlwa2:}{:mlhunhun:}{:mlbigsmile:}{:mlkekeke:}{:laugho{:smileo

Page88 Publish time 27-10-2022 01:00 PM

kakikuDibibirmu replied at 25-10-2022 04:34 AM
Mania lah multiverse of madness lah, semua gila

Ini semua kerja orang gila lah {: ...

Racist fucker...you bloody Jihad fuck off with your racism.

September14 Publish time 27-10-2022 06:26 PM

Marvel movie smua aku tgk kecuali thor lgbt tu je blum tgk… ygni trailer mcm best ada kang kan

kakikuDibibirmu Publish time 7-11-2022 01:51 AM

Okay akak dah tengok dah Ant-Man 1 dengan Ant-Man 2, jujurin Ant-Man 1 berjuta-juta kali lagi best dari sequel nya, jadi akak syak sequel ketiga mesti jauh lebih sendu felda pprt

amandel Publish time 7-11-2022 04:35 PM

Banyak yang cakap movie ni macam Spy Kid with marvel budget... but Iols masih ade rasa nak tengok

kakikuDibibirmu Publish time 10-11-2022 11:56 AM

Banyak yang cakap movie marvel banyak yang dah tak best semendjak selit agenda woke... but Iols masih tak ade rasa nak tengok

kakikuDibibirmu Publish time 15-11-2022 02:17 PM

3YOdH2wqL9M

kakikuDibibirmu Publish time 11-1-2023 06:05 PM

Trailer terbaharu Blue Lives Matter:

5WfTEZJnv_8

takayama Publish time 21-1-2023 01:52 PM

beriya semlm anak bujang kaka nk tgk antman, dia and igt start 17.01 rerupanya 17.02, kaka dgn adik dia gelakkan dia sbb nmpk dia frust sgt, maklumlah keluar bln depan konpem dia x dpt nk tgk cam cerita one piece hr tu
maknanya kena tunggulah keluar kat mana2 nnt

kakikuDibibirmu Publish time 21-1-2023 04:25 PM

takayama replied at 21-1-2023 01:52 PM
beriya semlm anak bujang kaka nk tgk antman, dia and igt start 17.01 rerupanya 17.02, kaka dgn adik...

Disney+ kepalahotakstar tersenyum sinis {:1_555:}{:1_563:}{:1_530:};P:lol::D:2lol:{:mllaugh:}{:mlhehe:}{:mlwa:}{:mlwa2:}{:mlhunhun:}{:mlbigsmile:}{:mlkekeke:}{:laugho{:smileo
Pages: [1]
View full version: ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA (17 Februari 2023)


ADVERTISEMENT