SY_Mumi Publish time 24-7-2022 10:38 AM

WAKANDA FOREVER



Black Panther: Wakanda Forever is an upcoming American superhero film based on the Marvel Comics character Black Panther. Produced by Marvel Studios and distributed by Walt Disney Studios Motion Pictures, it is intended to be the sequel to Black Panther and the 30th film in the Marvel Cinematic Universe.

Release date: 11 November 2022

RlOB3UALvrQ




SY_Mumi Publish time 24-7-2022 10:38 AM

RESERVED

Suchi Publish time 24-7-2022 08:46 PM

Meremang!masa tgk trailer kat ig arwah Chadwick tu
Adik dia ke ganti dia nanti ya?
Tapi dapat tau ada scene lesbo plak ahhhh lupakan jelaaa nak dapat tayang kat malaysia nih:mad:

kakikuDibibirmu Publish time 25-7-2022 02:00 PM

Jilat dinding tersenyum sinis {:1_555:}{:1_563:}{:1_530:};P:lol::D:2lol:{:mllaugh:}{:mlhehe:}{:mlwa:}{:mlwa2:}{:mlhunhun:}{:mlbigsmile:}{:mlkekeke:}{:laugho{:smileo

annehuda Publish time 25-7-2022 03:45 PM

Suchi replied at 24-7-2022 08:46 PM
Meremang!masa tgk trailer kat ig arwah Chadwick tu
Adik dia ke ganti dia nanti ya?
Tapi dapat tau ad ...

meols baca spekuan watak adik die pun nak dimatikan. hint yg queen tu ckp pasal die korbankan anak2 die tu.suri tu berlaku watak saintis tapi in real life sheols antivaks.disney nak matikan sesiap watak sheols

Suchi Publish time 25-7-2022 03:56 PM

annehuda replied at 25-7-2022 03:45 PM
meols baca spekuan watak adik die pun nak dimatikan. hint yg queen tu ckp pasal die korbankan anak ...

Eh pulak, ingatkan Shuri yg ganti dia.
Takkan sbb antivaks pun nak matikan watak.

annehuda Publish time 25-7-2022 04:27 PM

Suchi replied at 25-7-2022 03:56 PM
Eh pulak, ingatkan Shuri yg ganti dia.
Takkan sbb antivaks pun nak matikan watak.

tak taula dimatikan ke atau tak tapi suri pun mcm tak strong sangat nak bawak watak lead. better makwe tchalla tu yg tu nama dah establish si lupita nyongo tu

kanewilliamson0 Publish time 25-7-2022 06:04 PM

Edited by eddlisa_uyuk at 26-7-2022 07:40 AM

----spam-----

delia3003 Publish time 25-7-2022 08:43 PM

Edited by delia3003 at 25-7-2022 08:46 PM

Tak tau nak tgk ke tak sbb vibe filem ni pun dah lain lepas Chadwick takde, dah ler rengsa dgn Shuri tu, nasib suka Lupita. Bosan ler kalau lepas ni Shuri lead

Dah alang2 multiverse saga ni, recast je ler T'Challa, variant, bukan main 616. Boleh faham kenapa 2nd movie ni tak nak recast sbb lebih kpd nak bagi tribute kat Chadwick, dia mati pun a few months before diorang start filming.

kakikuDibibirmu Publish time 25-7-2022 09:33 PM

James Chadwick yang jumpa Jimmy Neutron tersenyum sinis{:1_555:}{:1_563:}{:1_530:};P:lol::D:2lol:{:mllaugh:}{:mlhehe:}{:mlwa:}{:mlwa2:}{:mlhunhun:}{:mlbigsmile:}{:mlkekeke:}{:laugho{:smileo

SY_Mumi Publish time 3-10-2022 11:55 PM

_Z3QKkl1WyM

Page88 Publish time 7-10-2022 01:10 AM

I absolutely LOVED the trailer.

cicicumel Publish time 15-10-2022 10:35 PM

Mgkin kan hero lesbo 1st Marvel

mzzenma Publish time 16-10-2022 01:17 PM

kalau ikut poster nampak gayanya si suri jadi black panther baru..tak suka nya lahaiiii tapi nak tengok juga..

gurlfriday Publish time 18-10-2022 01:39 PM

Rosak truk dh marvel ni lps disney take over, almost semua cter dh ada lgbtq..lps endgame semua cter marvel meolls download je, xde rs nk tgk kt wyg dh so same goes to wakanda forever ni, tnggu kluar kt telegram je

September14 Publish time 18-10-2022 08:15 PM

BP bru pun ppuan eh? Bosan lah bila x hbis2 nk women empowerment nih lpstu duk masukkn unsur lgbt….

delia3003 Publish time 18-10-2022 08:39 PM

Edited by delia3003 at 18-10-2022 08:41 PM

Rezeki terpijak letitia, asalnye supporting cast je. Black Panther dari lelaki dah jadi women-centric pulak sekarang. Dalam poster pun dah nampak 4 perempuan + 2 lelaki.

I tunggu keluar Disney+ je, tak rajin pulak nak ke paggung, takde tarikan.

kakikuDibibirmu Publish time 20-10-2022 09:02 PM

gurlfriday replied at 18-10-2022 01:39 PM
Rosak truk dh marvel ni lps disney take over, almost semua cter dh ada lgbtq..lps endgame semua cter ...

Disney beli Marvel tahun 2009 lagi tapi kenapa dah lepas endgame 2019 baharulah Disney nak masukkan agenda woke nya?:o

sekngucing Publish time 11-11-2022 04:29 AM

wakenada foreva!

kakikuDibibirmu Publish time 11-11-2022 11:30 AM

sekngucing replied at 11-11-2022 04:29 AM
wakenada foreva!

Amenda ni?

Pages: [1] 2
View full version: WAKANDA FOREVER


ADVERTISEMENT