SY_Mumi Publish time 17-6-2022 02:22 AM

BLONDE (@NETFLIX)

Edited by SY_Mumi at 17-6-2022 02:22 AM

VnI2MyS6fgo
The rise to fame and the epic demise of actress Marilyn Monroe, one of the biggest stars in the world.
Biopic story with Ana De Armas as Marilyn Monroe & Adrien Brody...


Coming to NETFLIX on 23 September...




SY_Mumi Publish time 17-6-2022 02:22 AM

Edited by SY_Mumi at 17-6-2022 11:34 AM



Hollywood was her dream, but fame was her nightmare.

Ana de Armas is Marilyn Monroe in BLONDE, only on Netflix September 23.




musangbodoh Publish time 17-6-2022 02:56 AM

nice TT............{:thumbo

alesandra Publish time 17-6-2022 10:56 PM

Edited by alesandra at 17-6-2022 10:58 PM

https://pbs.twimg.com/media/FVYGeWlWUAMps7L?format=jpg&name=large

ini barulah ada akai resemble..baru trailer berapa minitpun org dah mengila kata oscar material.bukannya sampah mcm kristen stewart-lady diana

aina_shaira Publish time 18-6-2022 08:02 PM

masalahnya ana de armas ni berlakon best ke :lol:

nadie90 Publish time 22-6-2022 06:27 PM

Nampak iras mendiang Marilyn Monroe (tang gelak dia)...kudos tu MUA..tapi ceq xpnh tgk dia berlakon lagi....sekali Google baru ceq tau si Ana de Armas pernah dating dengan Ben Affleck huhu

Bkl dpt pencalonan Oscar ke?

alesandra Publish time 22-6-2022 06:58 PM

aku baru tau yg marilyn ni ada 2 personaliti.marilynmonroe tu alter ego dia. norma jean,marilyn tu selalu clash.mcm susah jugak dlm realiti atau utk dilakonkan.harap ana boleh deliver

alesandra Publish time 22-6-2022 07:02 PM

nadie90 replied at 22-6-2022 06:27 PM
Nampak iras mendiang Marilyn Monroe (tang gelak dia)...kudos tu MUA..tapi ceq xpnh tgk dia berlakon...

boleh tahangak netflix laga-lagakan jlo ngan ana;Phari ygdeyolsreleased trailer blonde...hari yg sama gak dokumentari jlo kat netflix keluar

annehuda Publish time 23-6-2022 11:23 AM

masalahnye anna ni accent die kuat giler bleh ke bawak watak mm

kakikuDibibirmu Publish time 24-6-2022 12:06 AM

Kim Kardashiantersenyum sinis {:1_555:}{:1_563:}{:1_530:};P:lol::D:2lol:{:mllaugh:}{:mlhehe:}{:mlwa:}{:mlwa2:}{:mlhunhun:}{:mlbigsmile:}{:mlkekeke:}{:laugho{:smileo

Yaros8877 Publish time 25-6-2022 12:44 AM

Beautiful woman! I'll watch it for sure!

amandel Publish time 17-7-2022 06:01 PM

Bila tengok trailer movie ni teringat filem La Vie en Rose, filem biografi dari penyanyi Edith Piaf. Movie macam nie memang oscar material. Lewat movie ni Marion Cotilard juga dapat best actrees kat oscar, harap story movie Blonde ni best

Rhyno Publish time 29-7-2022 12:07 AM

semoga lakonan Ana De Armas tu setanding lakonan Michelle Williams dalam filem My Week with Marilyn.

SY_Mumi Publish time 29-7-2022 06:38 PM

aIsFywuZPoQ
Premieres on Netflix, 28/09/22.




alesandra Publish time 7-10-2022 12:28 PM

tgk dah. dah boleh la bagi satu spot oscar nomination golden globekaa best actress .dlm versi blonde ni marilyn/norma always in pain.kesian tgk.

aina_shaira Publish time 7-10-2022 06:01 PM

alesandra replied at 7-10-2022 12:28 PM
tgk dah. dah boleh la bagi satu spot oscar nomination golden globekaa best actress .dlm versi blon ...

kasi spoiler terus...:lol:

alesandra Publish time 7-10-2022 08:04 PM

Edited by alesandra at 7-10-2022 08:05 PM

aina_shaira replied at 7-10-2022 06:01 PM
kasi spoiler terus...

Biopic pun nak spoiler kaa:lol:filem ni hilight emosi marilynbukannyafokus perjalanan hidup dia sgt.jadi kesedihan tu mmg dapat dirasa

aina_shaira Publish time 7-10-2022 09:21 PM

alesandra replied at 7-10-2022 08:04 PM
Biopic pun nak spoiler kaafilem ni hilight emosi marilynbukannyafokus perjalanan hidup di ...

Apa Yg buat dia jadi sedih?

jihah_kudat Publish time 9-10-2022 12:28 AM

dah tengok bosan sekian.
ntah la mungkin filem nie terlalu beremosi sangat sampai aku pun tak faham..:shutup:

aina_shaira Publish time 9-10-2022 02:13 PM

jihah_kudat replied at 9-10-2022 12:28 AM
dah tengok bosan sekian.
ntah la mungkin filem nie terlalu beremosi sangat sampai aku pun tak faham. ...

Tak best ke, terus cancel list nak tengok :lol:
Pages: [1] 2
View full version: BLONDE (@NETFLIX)


ADVERTISEMENT