sfhzuraz Publish time 27-5-2022 03:41 AM

novelloverzz replied at 26-5-2022 08:27 PM
bulan july sbb slot sblm july dah full

untung dah register awal.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 03:48 AM

page 9   

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 03:50 AM

novelloverzz replied at 26-5-2022 08:27 PM
kira total brp lm adik kaka keje kontrak gomen tu

tak ingat nov. dpt kontrak dr kt gombak lg.
pastu dpt tukar ke SA.
kt gombak hampir 2 thn.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 03:53 AM

novelloverzz replied at 26-5-2022 08:29 PM
tp kaka x de cite yg bkn2 kan

nnt la rmh dah siap br gugel

aah. kita borak pun topik2 biasa.

semoga cepatlah rumah nov siap.
smlm ada kaka belek file lama.
rupanya interest rumah kaka utk 1st month kena byr .83 sen je nov
bukan singgit lebih.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 03:55 AM

novelloverzz replied at 26-5-2022 08:32 PM
nov calculate katakan sehari bole dpt +300

700k / 300 = 2333hr


itu kiraan utk 1m tu ke nov.
ish 7 thn tu...:L

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 03:57 AM

novelloverzz replied at 26-5-2022 08:32 PM
itu la x semua masuk U tu ade common sense

mgkn kerana hidup terkongkong sebelum ni dia tak byk bergaul.
bila tak byk bergaul pengalaman menilai org tu kurang..

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 03:58 AM

novelloverzz replied at 26-5-2022 08:33 PM
nov suka red roses

kaka suka yg pink.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:01 AM

novelloverzz replied at 26-5-2022 08:34 PM
sehari lg dia plan buat mgg dpn?
sbb ahad dia x nak buat kan
klu kita x posa sambung


itu yg asben kaka tak bg dia puasa single hari ahad minggu lps.
ahad hari kebesaran agama lain. kena bersambung klu nk puasa hari ahad atau sabtu.
mgkn isnin la agaknya dia posa balik.
hari jumaat pun tak digalakkan puasa sehari.
kena bersambung samada hari khamis atau sabtu.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:02 AM

novelloverzz replied at 26-5-2022 08:35 PM
nov pasan kaka rajin gak bc
sbb rajin tepek news
x bc mcm mn nk filter news mn nk tepek kan

kaka suka baca news. tp klu malas hanya baca tajuk dan skip.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:03 AM

novelloverzz replied at 26-5-2022 08:37 PM
dah settle kait noti kaka dr rmh lama

terima kasih. kaka kejap lg nk singgah petua kejap.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:05 AM

amiraira replied at 26-5-2022 09:43 PM
hadirkan diri zura

terima kasih mira. {:1_152:}


matt dan nay tag mira tak biru.
jd zura tag nama mira.
tak nak lah tinggalkan nama mira.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:06 AM

amiraira replied at 26-5-2022 10:10 PM
ramai jugak ya

ok la tu

tp nay tag nama mira tak biru...
tak sampai 10 nama pun lg tu...

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:07 AM

amiraira replied at 26-5-2022 10:10 PM


https://cdn.kibrispdr.org/data/puisi-menggapai-mimpi-6.jpg

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:09 AM

amiraira replied at 26-5-2022 10:11 PM
kalau ada yg berkenaan pn zura

kami x amik loan kata asben

umur mcm kita susah nk lps mira.
nk tak nak kena byr cash.
sb klu umur panjang pun tak tentu lg dpt lps 20 thn min klu buat loan.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:10 AM

amiraira replied at 26-5-2022 10:11 PM


https://2.bp.blogspot.com/-AFVxDixMsCo/VujpvrxOBBI/AAAAAAAAABk/ioaWZJHIDHwlqGeABCD7WxXxl3UTp0oCw/s1600/Kata-kata%2Bmutiara%2Bislam%2BQuotes%2BSinaranIlahi%2B01.jpg

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:12 AM

amiraira replied at 26-5-2022 10:12 PM
kami masih dalam kontrak

tapi tgk la cmne nnti

yg ni topik apa ya mira, zura lupa lak. nk beklog tak dpt sb ni kait dr rumah lama.:sweat3:

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:13 AM

amiraira replied at 26-5-2022 10:12 PM
ya la psal dh biasa kan

aah mgkn jgk. tu zura klu nk puasa zura tak nak tunggu org.
sendiri boleh buat. jd teruskan je.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:15 AM

amiraira replied at 26-5-2022 10:13 PM
wahhh itu dh bagus zura

sebelum duit habis ke arah lain baik masuk sikit kt asb zura.
tak lama lg duit cpf pun zura nk paw jgk.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:16 AM

siputpepel replied at 27-5-2022 12:56 AM
Hari ni gi jenjalan
Singgah kedai tepi jalan
Makan makan


wah 3-3 nmpk sedap.

sfhzuraz Publish time 27-5-2022 04:17 AM

cerah nti nk ke S2 dan nilai mau tido lg dlm keta...:L
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V146'

ADVERTISEMENT