sfhzuraz Publish time 26-5-2022 07:34 PM

novelloverzz replied at 26-5-2022 04:19 PM
Check in

Lps ni kaka kn charge sendiri la nmpknya

biasa dia paham. mlm kejadian ntah apa dia pikir pun tak tau.

sfhzuraz Publish time 26-5-2022 07:34 PM

page 5      

sfhzuraz Publish time 26-5-2022 07:36 PM

novelloverzz replied at 26-5-2022 04:19 PM
Check in

Itu biasa lelaki bila dah kawin. Takat preggy 4,5 bln x pe lg. Ni ade tahap preggy 8 bln tp x banak2

tp taklah kurus mcm papan. sedang eloklah kurus dia.

sfhzuraz Publish time 26-5-2022 07:38 PM

novelloverzz replied at 26-5-2022 04:19 PM
Check in

Ha sbb tu wpun makanan peberet nov kn tgk gak ms nk mkn. Sakit nnt ssh

benda asid risau lama2 jd ulser dlm perut.

sfhzuraz Publish time 26-5-2022 07:39 PM

novelloverzz replied at 26-5-2022 04:19 PM
Check in

Uishh ptt kaka bz 2 hr ni.sabtu ada kazen dia kawen. ahad urusan adik kaka lak.
pastu minggu dpn kaka dgn dia ada appointment kt kk tp tarikh lain2.
appointment dia kaka kena ikut.

carly_lah Publish time 26-5-2022 07:40 PM

mattzzx replied at 26-5-2022 10:31 AM
@SirihPinang @carly_lah @acikbrown

hai matt.... carly datang setelah nama di seru... jarang2 masuk forum la sekarang... huhu

sfhzuraz Publish time 26-5-2022 07:41 PM

novelloverzz replied at 26-5-2022 04:19 PM
Check in

Bgs gak krg chemical dlm bdn. Mcm nov mkn klu perlu je. Sethn mgkn 2 bj mcm tu

dah lama kaka tak makan panadol. ubat yg doc bg biasa tak berusik.

sfhzuraz Publish time 26-5-2022 07:43 PM

novelloverzz replied at 26-5-2022 04:19 PM
Check in

Knp sorok?

Kaka jns x guna smpn lappy eh. Nov jns biar je atas meja kecik nov tu

klu tak guna kaka biarkan je kt living. tp klu keluar sekejap kaka simpan dlm lemari.
klu keluar yg berhari2 kaka bwk sekali.

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:14 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

kt saujana pchg. tak sure belah mana.
fp pun ada kedai ni.kaka tau psl ytf sup dari fp ke?

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:15 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

pmtg buloh tak besar mana. tak taulah kot2 skrg dah ada byk kedai.cantik view sawah padi kt situ.sm je kaka
mcm x de perubahan
sawah padi msh sawah padi

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:16 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

kaka pegi aritu pasar mlm dpn hotel tenera. dkt kawasan industri jgk. tp jalan kt situ besar.
sebelum sampai area pasar mlm nmpk klg sony bangi.kaka bgtau area bangi kan
hr tu yg keje sony dpt vss
ade yg tkr keje pki H

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:17 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

si bongsu kaka dah jarang guna lappy sejak ada hp baru.
kira lappy kaka guna srg la

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:18 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

masa pindah mesti ada brg2 yg hilang...cd nov byk hilang
ms pindah dulu mtk tlg kawan2 arwah adik
x tau la tercicir ke atau ade org ambik
sbb nov letak dlm bakul laundry
x mgkn tercicir sbb bakul tu dlm

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:20 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

tak tau la nov. klu tengok alamat seller dlm kl.
padahal kt kl mcm goreng pisang panas keta2 shell ferrari masa tu.tp kaka kata pegi petrol kiosk ssh nk dpt kan
seller dah borong sbb tu x de kot
seller aka owner petrol kiosk

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:21 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

14k+ je lg...nay kata dah capai jgn tggl dianov jns pegang pada janji
akan tgg claim sm2 nnt

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:22 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

klu tak pun thn dpn je la buat klu ada yg x sempat.alhamdulillah selesai dah posa 6 nov hr ni
esk nk g mkn best2

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:22 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

tu la bank. bila nk duit boleh je call kita.
nk bg statement selai dua punyalah payah.klu x byr 3 bln pandai pulak print RO

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:23 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

ya betul. org lain nk post biarkan.
klu msk fb nov tgk je la

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:23 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

adik call. kesian kt dia. tu yg pegi jgk.
yg tggl kat rmh sn bertiga je kan
mak, abah, adik

novelloverzz Publish time 26-5-2022 08:24 PM

sfhzuraz replied at 26-5-2022 12:01 PM
Masih kt tapah

tak pahit. sedap buat masak air. pahit tu mgkn tak buang kulit dia kot.
yg buat grg jual kat kedai mamak tu peria?
hiris nipis2 tu
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V146'

ADVERTISEMENT