lcmsandy Publish time 12-4-2022 04:43 PM

Crypto Platform yg mana sesuai? Houbi vs. Binance

Saya cuba mendapat pencerahan daripada seramai yg boleh utk mendapat feedback yg lebih.

Binannce and Houbi adalah 2 cadangan yg paling femes skali buat masa skarang.

Sebenarnya, saya masih tidak begitu fasih ataupun faham selepas membuat kajian sendiri utk dua platform ini.

Saya byk membaca yg ramai takut menggunakan binance sebab ianya telah diharamkan secara rasmi oleh BNM. Jadi secara logiknya ia akan menjejas

aktiviti saya nanti. Saya ingin melabur dengan skala yg besar. Kadar kerugian saya amat dipentingkan sebelum saya membuat keputusan.

Sebaliknya, sekumpulan kawan saya rekemen menggunakan Huobi, ianya lebih selamat jika dibandingkan dengan Binance. P2P Huobi pun mempunyai masalah.

Apakah pengalaman dan cabarang yg dihadapi saudara dan saudari menggunakan kedua dua platform ini.

bellaa Publish time 13-4-2022 10:04 AM

iols pakai luno
tapi trade since last year macam tak nampak untung pon

baru2 ni withdraw terus ler.
maybe iols tak pandai bab crypto ni. gpon jenis nak untung cepat :L

Kiaradeath666 Publish time 13-4-2022 02:06 PM

Huobi satu platform yg sgt luas dari segi ciri dia dan jgk pilihan coin dlm ni mmg byk.

SaifuLah Publish time 13-4-2022 02:08 PM

Pakai jer huobi je mrk mmg ok.

licaca Publish time 18-2-2023 11:53 AM

Luno lebih selamat, Huobi best UX

maxjp Publish time 10-6-2023 04:01 AM

Selain mengunakan platform yang tersedia , sahabat juga bisa mengunakanplatform metatrader seperti yang tersedia di Broker Amarkets Malaysia

cakarputih Publish time 13-6-2023 11:04 AM

tak payahlah pikir, langsung binance je

erlangzero Publish time 29-6-2023 02:05 AM

maxjp replied at 10-6-2023 04:01 AM
Selain mengunakan platform yang tersedia , sahabat juga bisa mengunakanplatform metatrader seperti y ...

nampaknya pun Broker Amarkets ini bagus dan profesional, banyak sahabat saya trader mulai pakai Broker ini unyuk trade forex ,gold , saham dan kripto

tapaksuci Publish time 2-9-2023 12:20 AM

keduanya sama bagusnya binance dan huobi bisa sebagai wallet dan stacking , boleh juga buat trade kripto

rengkah_gunung Publish time 3-9-2023 01:26 PM

keduanya sama bagusnya , houbi saya pakai , binance juga saya pakai

anglingdharma Publish time 2-10-2023 08:06 AM

Binance jauh lebih baik menurut pemikiran saya

durgandini Publish time 7-11-2023 03:33 AM

saya kira binance lagi baik dibanding huobi

rengkah_gunung Publish time 30-11-2023 10:34 PM

saya masih bersama binance sampai hari ini

Pantheratrade Publish time 27-12-2023 10:13 PM

binace lebih baik dan punya komuniti terbesar didunia saat ini

kembulselawi Publish time 31-12-2023 07:19 PM

HTX dan Binance boleh kita pakai keduanya, terutama scandal Binance terbaru dan ZPC juga sudah menerima hukuman dari Pengadilan AMerika dan mundur dari CEO Binance, HTX jadi pilihan terbaik

anglingdharma Publish time 30-1-2024 11:01 PM

saya pakai luno dan binance saja, saya kira ini sangat sederhana dan mudah pegunaanya
Pages: [1]
View full version: Crypto Platform yg mana sesuai? Houbi vs. Binance


ADVERTISEMENT