virginity Publish time 8-9-2010 06:08 PM

"Lagu Cinta Nabila"

Nabila bejalan pantas tak sanggup dia nak berdepan dengan lelaki yang seringkali menganggu hari2 nya..Cukup la berkali2 dia terangkan tentang keadaannya tak sanggup dia nak menerangkan lagi...tapi lelaki itu seringkali mengganggu...Arghhhh kenapa dan kenapa....

"Ila...tunggu sekejap ila arm nak ckp sikit ni..."arm cuba menghalang langkah ila.
"arm..sudah la ila nak cepat, kelas lepas ni apalagi yg arm nak ckp,jgn la ganggu ila lagi" pohon nabila.
"Arm nak Ila tahu sampai bila-bila arm akan tunggu ila lupakan lah peristiwa dulu Arm nak Ila tahu Ila bukan mcm apa yang diorang kata kan...Arm sayangkan Ila dan terima Ila seadanya..."
"Arm tolong lah masa nya tak sesuaim Ila dah ckp berapakali tolong jauhi Ila,Ila tak nak kita rapat dan ada apa2 hubungan sekali pun sebab cinta Ila masih pada dia.So sekarang tolong Arm ketepi dan bg Ila lalu.."
"Kita perlu teruskan hidup Ila sudah tiga tahun Farish pergi tapi Ila macamni juga cukup la Ila,mula kan hidup pedulikan apa orang cakap yang Ila..."
"Yang Ila apa? yang Ila pembawa sial yg Ila penyebap Farish mati? Arm dgr sini Ila begini bukan sebab apa yg org sekeliling kata tapi Ila tak berminat dgn perkara bersangkutan dengan hati,Ila dah lambat"Nabila berlalu pergi tanpa mendengar penjelasan Arm lg.

Pembawa malang..jolokan tu sudah tiga tahun seringkali didengar gara2 ibu Farish, Puan Halimah tidak dapat menerima kehilangan anak kesayangan nya.Pada mulanya dia lah bakal menantu kesayangannya tapi dengan masa tak sampai lima minit dia berubah menjadi pembawa malang dalam keluarga Farish..Farish adalah lelaki pertama yang mengetuk hatinya perkenalan nya dari bangku sekolah hingga ke zaman Universiti mengikatkan hati mereka,bertapa utuh nya kasih farish kepada Nabila dan juga Nabila kepada Farish..

"Farish...sampai bila Ila harus begini" luluh hati nya menahan sedih..


P/s: Saya budak baru belajar...kalau salah tolong tunjukan...maaf dulu sy dulukan...saja je nak mencuba nasib...

mijot Publish time 9-9-2010 11:53 AM

teruskan usaha {:1_152:}
cuma lebih molek kalu tulis tanpa mengunakan singkatan..
Pages: [1]
View full version: "Lagu Cinta Nabila"


ADVERTISEMENT