asfaz Publish time 11-4-2022 08:11 AM

eyansss replied at 11-4-2022 12:43 AM
sape kuih bulan ni?yang acah2 OKU tu ke?

Aah yang tu

Hypothetically Publish time 11-4-2022 08:31 AM

ghalibboy replied at 11-4-2022 04:23 AM
Tadi kat fb , terlalu pula vid jering tengah menari ke apa,kat dapur, maybe promosi apa ntah.
Ke ...

Hihihi kelakar lah the way u described dia menari. Dia kan jenis kasar.

awekjepun Publish time 11-4-2022 08:33 AM

meteorspeed replied at 5-4-2022 12:35 PM
Betul.. Iols nie follow intan dr dia memula kena cerai lagi.. Org provoke dia tp tetap sabar kali...

Mgkin sebab intan nak jaga maruah suami baru dia sama. Intan jenis org buat dia xpe..tp jgn buat org yg dia cinta.

Hypothetically Publish time 11-4-2022 08:35 AM

MisXoXo replied at 10-4-2022 09:35 PM
Dan dan td up gtau ada org tnya pasal koli tuu..ahahahaha..bc porum ke apoo mekkk..
Mcm myvi ja ka ...

Nak show off pun keluarkan lah thermomix, kuali jer alahai.

eyansss Publish time 11-4-2022 09:12 AM

asfaz replied at 11-4-2022 08:11 AM
Aah yang tu

dia tu aku rasa keji gila...dah la menipu acah2 OKU semata2 nakkan simpati so sales mencanak naik...pastu dirembatnya laki orang yang banyak bantu dia...macam melepaskan anjing yang tersepit...

awex^returns Publish time 11-4-2022 10:33 AM

eyansss replied at 11-4-2022 09:12 AM
dia tu aku rasa keji gila...dah la menipu acah2 OKU semata2 nakkan simpati so sales mencanak nai ...

lama betul dia kat Mekah.. bila ada yang tanya mana laki dia... dia acah2 tanak jawab
dah kena cerai ke apa
benci pulak aku tengok pakai niqab segala tapi mata pakai contact lense nak buat nampak besar
rasa nak cucuk je mata tu

awex^returns Publish time 11-4-2022 10:35 AM

nw111 replied at 10-4-2022 05:29 PM
I masih menunggu kot ada org porem tau intan pakai kereta apa..since jering dgn bangganya cerita r ...

aritu lepas cerai ngan kUde masa Intan baru belajar kereta bukan bawa HRV ke
ke dah tukar kereta lain
tu yang si jering duk mengajing ngan kuncu2 dia tu

takpelah Intan pakai kete ikut kemampuan
janji banyak duit simpanan tu masa depan
kalau acah2 kaya tapi hakikatnya tak berduit buat apa

jering tu tengah mewah sebab kUde banyak job
cubalah takde job nanti
tengok jadi apa

dewi_rina Publish time 11-4-2022 11:01 AM

awex^returns replied at 11-4-2022 10:33 AM
lama betul dia kat Mekah.. bila ada yang tanya mana laki dia... dia acah2 tanak jawab
dah kena cer ...

kalau tak memanjang dok up sipi2 laki dia sambil dok pakcik2
getik betul, mesti mengidolakan acik helijah mata buntang

dewi_rina Publish time 11-4-2022 11:09 AM

asfaz replied at 10-4-2022 01:01 PM
Dia jangan nak ngata sangat anak intan-ude.
Anak dia 2 org dgn ude belum tentu tinggi. sekali ...

Tengok anak2 dia dgn ude pun tak tinggi mana, habis ler kang dia cari susu ke produk apa2 nak bagi anak dia panjangAnak sulung dia dgn ex laki dia tu je tinggi ikut ex laki dia
Kawen baru dapat laki katik, katik la anak ko
Jangan ko sebut2 pendek2 ni eh jering
Sensitif ude nanti :lol:

nw111 Publish time 11-4-2022 11:55 AM

dewi_rina replied at 11-4-2022 11:09 AM
Tengok anak2 dia dgn ude pun tak tinggi mana, habis ler kang dia cari susu ke produk apa2 nak bagi ...

Masaalahnya dia tinggi ke pun..i tgk dia biasa je.. lebih kurang intan je height dia...ke dia org ni mmg jenis pakai terompah platform, tu yg nmpk tinggi

dewi_rina Publish time 11-4-2022 11:58 AM

nw111 replied at 11-4-2022 11:55 AM
Masaalahnya dia tinggi ke pun..i tgk dia biasa je.. lebih kurang intan je height dia...ke dia org...

Tengok dok terkelek-kelek dengan heels, udah rupa jerangkung dengan legging nya
Punya lah nak tunjuk dah kurus
Jering ni tak boleh gemuk, kalau dia gemuk bagak betul
Sebab dia rangka besar
Bila kurus kering sangat pulak mcm jerangkung tanah
Senang citer memang tak cantik ;P

asfaz Publish time 11-4-2022 12:56 PM

awex^returns replied at 11-4-2022 10:33 AM
lama betul dia kat Mekah.. bila ada yang tanya mana laki dia... dia acah2 tanak jawab
dah kena cer ...

Madu dia pun g Makkah kan? Tpi tak tahu la dah balik belum

SeriBunga Publish time 11-4-2022 02:46 PM

me macam confuse plak laki dak intan xleh drive{:1_515:}

sebelum ni mcm penah tgk kat ig story intan, laki dia drive keta balik segamat.. masa diorg sibuk2 uruskan hal nk kawen

SeriBunga Publish time 11-4-2022 02:52 PM

mencik la jering ni.... isu kecik2 pun rajin nk berbalas komen kat ig. banyak bethul masa dia.. saja la ni create issue. biar nama dia panassssss memanjang x kesah la psl apapun.

paknil pun ada panggil dia kan utk program paknil tuHard to Heart... sebab kes ni la kot. dia ada post kat ig story kalau x silap

sweetgirl Publish time 11-4-2022 03:14 PM

Fazzbulous replied at 9-4-2022 09:52 AM
sblum tu lg uolls...jering tu dok post dkt ig pasal jgn tanya kebahgiaan la..lepas intan kawen...a ...

halah halah jering ni... kude tu pun keje gomen jugak
dbkl kan.. lepas tu kontrak pulak
atleast intan tu shuben dia keje tetap ade pencen
daripada si kude tu

kude tu muda ni bole la

xkan dh tua2 nanti nak main muzik jugak lagi
pastu income x kencang mcm skrg baru dia tau


sweetgirl Publish time 11-4-2022 03:26 PM

nw111 replied at 10-4-2022 05:29 PM
I masih menunggu kot ada org porem tau intan pakai kereta apa..since jering dgn bangganya cerita r ...

intan skrg pakai honda HRV warna putih :loveliness:

sweetgirl Publish time 11-4-2022 03:32 PM

ghalibboy replied at 11-4-2022 04:15 AM
Boleh ke staff kerja dgn astro tu( gv)?. Mcm banyak juga time taken kalau masa gv tu. Tak tau le k ...

boleh tp kene declare
kude ni pemuzik tp post kat dbkl mmg kontrak je xde tetap
sama mcm intan dulu penari pun taraf kontrak je xde tetap
sbb post tu post bakat..

penari sampai umur 40 je bole keje
lepas umur tu biasanya dah di tamatkan kontrak dah
pemuzik boleh sampai 45 or 50 je
so tggu la ye jering
lepas ni kalau kude tu dah x bekerja sendiri mau ingat la ye


dewi_rina Publish time 11-4-2022 03:46 PM

jering tengah up gambar rumah dah kemas, jering baca porum ke tuuuu :P
maklum lah banyak masa terluang kan

meteorspeed Publish time 11-4-2022 05:03 PM

dewi_rina replied at 11-4-2022 03:46 PM
jering tengah up gambar rumah dah kemas, jering baca porum ke tuuuu
maklum lah banyak masa terlua ...

Hahaha kan.. Siap up gambar katil bilik.. Jering org kelas belakang jer up gambar bilik tdo.. Tau dok maksud privacy.
Tok ti yg kayo gabak pu. Tak pernah tunjuk bilik tdo

meteorspeed Publish time 11-4-2022 05:04 PM

SeriBunga replied at 11-4-2022 02:52 PM
mencik la jering ni.... isu kecik2 pun rajin nk berbalas komen kat ig. banyak bethul masa dia.. saja ...

Surirumahhhhhhhh kan meme bnyk masa terluang.... Biasa la suriiiiiiiiirumahhhhh
Pages: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20
View full version: Intan vs Jering


ADVERTISEMENT