mamajawie Publish time 13-6-2022 02:46 PM

penah rasa adik beli tapi sedap lagi sambal penyet iolls buat..ni rasa bland harap pedas je..btw sambal nyet ni sambal penyet kn?

kun_tum Publish time 14-6-2022 01:01 PM

iols dah repeat kali ketiga. kali ni terus beli 4 botol. standby habuan nk buat nasi goreng pecah telur tabur ikan bilis..fuhhh sedap..pedas2 kick

lolaaluluu Publish time 17-6-2022 10:11 PM

aku tak brape suka sambal dia. maybe aku lebih suka sambal style jawa penyet

Shazm Publish time 19-6-2022 07:41 PM

Sambal khairul aming ni sedap la juga..pengganti sambal belacan sesiapa ada resdung. Ushawan melayu berjaya buka peluang pekerjaan

Wowlela Publish time 19-6-2022 08:00 PM

Teringin nak rasa sambal dia tapi x pernah dapat

kemala.sigh Publish time 30-6-2022 06:36 AM

Haritu ada kawan bagi. Sedap la jugak tapi pedasss.

labusayong Publish time 30-6-2022 10:10 AM

i baru try sambal dia. i rasa sedap je ada rasa. bukan sambal penyet pedas semata tu. so i tak rasa sambal penyet kot, cuma sambal je

Gulugulu Publish time 2-7-2022 01:34 AM

Alhamdulillah. Rezeki die.

aina_shaira Publish time 2-7-2022 08:18 PM

sampai sekarang tak pernah rasa lagi.... teringin gak nak rasa

Thecatnextdoor Publish time 2-7-2022 08:49 PM

I berjaya beli sambal dia dua kali
Dua2 i beli jam 4 ptg and waktu tgh bulan mmg lambat sikit gerak stok kt dlm shopee time tu
Kalau pukul 12 or 1 sold out cpt sampai takdan nak refresh
So far i suka sambal dia
Org kata pedas sangat tp bagi i manis dan pedas yg sedap bg i, lebih kurg dgn che nor pnya sambal geprek

mamarilia Publish time 3-7-2022 12:18 AM

dah berjaya rasa... pedas dan manis.. tak berapa suka... suka kalau ada masam2 sikit...
Pages: 1 2 3 [4]
View full version: Khairul Aming Kini Ada Kilang Sambal Nyet Sendiri Selepas Berjaya Raih Jualan RM7.5 Juta


ADVERTISEMENT