evolutionary Publish time 9-2-2009 05:38 PM

paling sempoi

http://i383.photobucket.com/albums/oo278/art6969/kelajuanidm21.jpg

[ Last edited byevolutionary at 9-2-2009 05:41 PM ]

kroit92 Publish time 9-2-2009 07:31 PM

Originally posted by trunks at 9-2-2009 03:24 AM http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif
kalau lambat gitu, cuba restart connection..

restart? :o

off pastu onkan balik modem?

akumirul Publish time 9-2-2009 07:38 PM

Reply #101 evolutionary's post

9MB/s.... :funk: :funk: :funk: :funk: :funk: :funk:laju giler... line haper ko pakai ark??? :lol: :lol: :lol:

dididudue Publish time 13-2-2009 10:00 PM

http://www.speedtest.net/result/410216313.png

tolong...apsal slow sgt ni:funk:

kroit92 Publish time 13-2-2009 10:36 PM

Balas #104 dididudue\ catat

ini guna apa nih? :o

trunks Publish time 14-2-2009 12:11 AM

Reply #102 kroit92's post

ya..cubalah..

viper_2803 Publish time 14-2-2009 01:42 AM

http://www.speedtest.net/result/410346201.png

viper_2803 Publish time 14-2-2009 01:53 AM

2nd time...

http://www.speedtest.net/result/410349338.png

kroit92 Publish time 14-2-2009 07:08 PM

Originally posted by trunks at 14-2-2009 12:11 AM http://mforum6.cari.com.my/images/common/back.gif
ya..cubalah..

kakak trunks, :(

dah buat banyak kali, speed tetap sama, kroit perasan hanya hari Jumaat petang, selepas solat Jumaat baharulah speed normal, iaitu 55-60 kb/s.. :(
padahal pakej 1MB/s.. :'(

trunks Publish time 14-2-2009 07:20 PM

Reply #109 kroit92's post

lain macam saja .. kroit sudah call ke Streamyx buat report?
Streamyx kan?

kroit92 Publish time 14-2-2009 10:00 PM

Balas #110 trunks\ catat

lebih dari 10 kali.. :L

jawapannya tetap sama,

"Offkan semula modem untuk beberapa minit kemudian on balik"
"Cabut wayar LAN yang berwarna biru atau kuning dari modem dan pc, kemudian tukar kedudukan, modem di pc, dan wayar pc di modem"

"Kami akan hantar orang kami ke sana, dalam masa 2-3 hari akan pulih semula"
"Line Streamyx mengalami kesukaran kerana kabel bawah laut masih diperbaiki" << ??? :L

kesudahannya tetap sama.. pastu minta contact no, tanya nama, beritahu alamat.. bagitau no tepon rumah.. tak berubah pong.. :mad:

pepalih2 Publish time 14-2-2009 10:31 PM

Ni kome punya..ehmm

trunks Publish time 15-2-2009 01:17 AM

Reply #111 kroit92's post

TMpoint? sudah pergi? selagi dia orang belum datang rumah..
followup sampai bejaya datang.

kroit92 Publish time 15-2-2009 04:09 PM

Balas #113 trunks\ catat

kena bayar tak? :L

trunks Publish time 15-2-2009 05:39 PM

Reply #114 kroit92's post

dulu akak tak kena bayar pun, pergi tanya le dulu.tapi
pastikan dio orang datang dan bagitau juga kroit sudah
10 kali buat report dan bagi nombor report sekali.

kroit92 Publish time 15-2-2009 05:53 PM

Balas #115 trunks\ catat

errr.. :L

nombor report? dalam banyak2 kali kroit call, 2 kali je dia kasi nombor report tuh.. itupun dah buang nombor tu.. :L

alamak.. :'(

trunks Publish time 15-2-2009 06:44 PM

Reply #116 kroit92's post

call dulu Tmpoint tengok dia cakap apa..

kroit92 Publish time 15-2-2009 09:53 PM

Balas #117 trunks\ catat

line 100 kan? guna telepon rumah? :$

lepas dapat kebenaran dari mama kroit tepon, sekarang ni sibuk, kat sekolah ada Hari Sukan dengan perlawanan catur, sekolah jadi tuan rumah, very the busy! ;P:P

dididudue Publish time 15-2-2009 11:28 PM

Balas #105 kroit92\ catat

streamyx combo RM90/mth

trunks Publish time 16-2-2009 01:55 AM

Reply #118 kroit92's post

ya 100.
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
View full version: Internet Speedtest

ADVERTISEMENT