gruddzr Publish time 12-2-2008 11:11 AM

Internet Speedtest

test your bandwith speed and post the result picture here

test it here Speedtest

gruddzr Publish time 12-2-2008 11:12 AM

My Office Result :shakehead3:

http://www.speedtest.net/result/233367057.png

aphrodisiac Publish time 12-2-2008 11:18 AM

:pompom: :pompom: :pompom: :shakehead3: :shakehead3: :shakehead3: lajunye

bzzts Publish time 12-2-2008 11:21 AM

Reply #2 gruddzr's post

time telekom? opis ko katne ek? guna fiber optik ke wireless?

gruddzr Publish time 12-2-2008 11:24 AM

kl, guna cable tapi taktau la plak back bone guna apa, aku rasa laju nie bukan sebab line, tapi firewall kot, dia hold dulu suma fail the flushtotal file ke user

eldorado Publish time 12-2-2008 11:26 AM

http://www.speedtest.net/result/233370211.png

macam teruk je aku punye speed test ni?..tlg komen ckit sape pakar...:funk:

eldorado Publish time 12-2-2008 11:27 AM

Reply #2 gruddzr's post

uii, laju sehh...huhu...:lol:

bzzts Publish time 12-2-2008 11:39 AM

Reply #6 eldorado's post

ok la tu. pakej 1.5mb kan?

morango Publish time 12-2-2008 11:41 AM

http://www.speedtest.net/result/233328282.png

morango Publish time 12-2-2008 11:42 AM

komen la aku nyer....:o

bzzts Publish time 12-2-2008 11:48 AM

nah aku punya test

http://img352.imageshack.us/img352/7094/speedtestao5.jpg

pdi76 Publish time 12-2-2008 02:23 PM

http://img86.imageshack.us/img86/7017/14623568vo4.jpg

huhuhu...selow nyehh...apsal distance aku nyeh jauh giler tu..

gruddzr Publish time 12-2-2008 02:41 PM

Originally posted by pdi76 at 12-2-2008 02:23 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif
http://img86.imageshack.us/img86/7017/14623568vo4.jpg

huhuhu...selow nyehh...apsal distance aku nyeh jauh giler tu..

:lol: try kl

eldorado Publish time 12-2-2008 03:18 PM

Reply #8 bzzts's post

tak..ni tmnet yg 100.0 MBps..tak tau le apa masalah...
:L

eldorado Publish time 12-2-2008 03:19 PM

Reply #12 pdi76's post

distance tu jauh dari server la..ko dok area mane?mcm aku kira jauh gak...

gruddzr Publish time 12-2-2008 03:23 PM

ofice kat bangsar, balik karang aku try plak kat rumah aku keke

Zep Publish time 12-2-2008 03:31 PM

http://www.speedtest.net/result/233416394.png

Kat opis...

Zep Publish time 12-2-2008 03:40 PM

Reply #11 bzzts's post

Lorh. Ko blurkan IP yang kat atas tu, tapi 3 nombo yang kat bawah tu?... :funk: 60.48.69.229 ;P

gruddzr Publish time 12-2-2008 03:44 PM

mengatal ...

UK server

http://www.speedtest.net/result/233418153.png


Hong Kong

http://www.speedtest.net/result/233418632.png


kekeke

:shakehead3:

aku mula la blur, ofice aku nie pakai line apa sebenarnya

rtm4040 Publish time 12-2-2008 06:35 PM

yg ni aku punya speed dapat. langgan pakej 2 M. boleh la...

http://www.speedtest.net/result/233453087.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: Internet Speedtest