CARI-MAL Publish time 21-12-2021 12:54 PM

'Kak, BF Di Sebelah Tengah Layan Mesej Perempuan Lain'

Niat seorang wanita hendak menonton wayang terganggu apabila melihat seorang lelaki berlaku curang terhadap teman wanitanya, lapor laman Suara.com.


Menerusi video yang dimuat naik ke akaun TikTok @wanttodie214, rakaman menunjukkan beberapa baris kerusi di panggung wayang.


Gelagat pasangan itu membuatkan wanita itu yakin bahawa mereka adalah pasangan kekasih.
https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/202112/21/125406la85z54btq5v5bbb.jpgPemilik akaun itu menceritakan situasi di mana lelaki itu berlaku curang ketika menonton wayang.


"Kepada kakak yang menonton filem ‘Yowis Ben’ dengan teman lelaki yang duduk di baris C, kerusi 1 dan 2, saya nak beritahu perkara ini kepada kakak.


"Teman lelaki akak berbalas mesej di Instagram dengan beberapa wanita lain sepanjang filem ditayangkan. Saya tidak bermaksud untuk menyibuk, namun keadaan gelap menyebabkan mata saya tertumpu ke skrin telefonnya yang cerah," tulisnya.


Netizen mula membanjiri ruangan komen.


"Terima kasih puan kerana berbuat baik sebab tak semua perempuan macam ni. Malah, teman lelaki saya dirampas kawannya yang membantunya menyiapkan tesis," tulis seorang netizen.
Sumber: Kosmo

Artemesiaa Publish time 21-12-2021 02:21 PM

Gigih membantu sesama wanita dan bentras kecurangan
Pages: [1]
View full version: 'Kak, BF Di Sebelah Tengah Layan Mesej Perempuan Lain'


ADVERTISEMENT