NaylaArisha Publish time 25-11-2021 02:51 PM

***Rumah Borak Bod Tip, Petua & Pantang Larang Vol.7 ***

RUMAH BORAK BOD TIP, PETUA & PANTANG LARANG VOL. 7
https://images.saymedia-content.com/.image/t_share/MTc0NDk4NDUzNzg5ODc3NjA4/do-disney-princesses-send-the-wrong-messages.jpg

Jemput masuk
buat macam rumah sendiri
@novelloverzz

@mattzzx

@amiraira

@Tashu

@tari

@yayah8989

@luna.millieu

@anna-zara

@sfhzuraz

@acikbrown
https://www.icegif.com/wp-content/uploads/welcome-icegif.gif

NaylaArisha Publish time 25-11-2021 02:51 PM

okay dah tukang.......

Tashu Publish time 25-11-2021 02:52 PM

cekingggggggg

amiraira Publish time 25-11-2021 02:57 PM

https://www.desicomments.com/wp-content/uploads/2018/08/Checking-In-Bee-Graphic.gif

acikbrown Publish time 25-11-2021 02:57 PM

Hadirkan diri...

amiraira Publish time 25-11-2021 02:58 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 02:51 PM
okay dah tukang.......

dah notis dari nay jer sampai 5 page


dia punya pon mesti lebih kurang sama jer


mau tak cepat tumbangmantap la nay

mcm goreng pisang panas tukang rumah ;P

amiraira Publish time 25-11-2021 03:00 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 02:51 PM
okay dah tukang.......

betul2...


malam ni akak masuk tak

kalau nay rajin masuk mencilok japmlm tadi ank dara x sihat

akk attend kat dia nay

x sempat masuk

NaylaArisha Publish time 25-11-2021 03:00 PM

Tashu replied at 25-11-2021 02:52 PM
cekingggggggg

fuh penat tangan dok copy paste dari tadi ;P;P;P

amiraira Publish time 25-11-2021 03:01 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 02:51 PM
okay dah tukang.......

lupa nak gtau nay amik lemon ngn madu


tapi.. masih gak bersin2 ni non stop

kena pulak hujan


kat sana nay dah jawab

nay amik Vitamin C

provide by companywahh bagusnya company
bg vit c kat staff

terbaik la

kalau dh mkn ok la tu

moga cepat sembuh ya

NaylaArisha Publish time 25-11-2021 03:01 PM

amiraira replied at 25-11-2021 02:57 PM


yeah kak mira dah masuk

NaylaArisha Publish time 25-11-2021 03:02 PM

acikbrown replied at 25-11-2021 02:57 PM
Hadirkan diri...

hai acik...

hari ni sha ngn nay gigih meroboh dua rumah borak :lol:

amiraira Publish time 25-11-2021 03:02 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 02:51 PM
okay dah tukang.......

betul tu ..

anak akk pon gaya dia lembut jer

sebab tu budak2 pon suka jer ngn diatu la kan

mmg sesuai la

dgn jawatan dia skg tu :loveliness:

amiraira Publish time 25-11-2021 03:02 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 02:51 PM
okay dah tukang.......

kan bukan nak cari untung jer


kesian kat pembeli lahx pe nay

karma kan,tahu la dia nnti

Tashu Publish time 25-11-2021 03:03 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 03:00 PM
fuh penat tangan dok copy paste dari tadi

penat ar nay, kene g spa memanjakan diri nih:shakehead3:;P

amiraira Publish time 25-11-2021 03:04 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 02:51 PM
okay dah tukang.......

bukan akk je tau

nay pon moyan jer kejenya sekarang nimoyan je nay

yg penting kita happy2 kan

jgn susah2 kan hati

kita enjoyyyyyyyyyyyy

amiraira Publish time 25-11-2021 03:05 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 02:51 PM
okay dah tukang.......

kawan2 keje masing dah ada keluarga


tu yang tak leh nak outing


nak outing pon ngn fsmily jer selalu


bukan tak rapat.. uishh nay ni lah yang selalu di cari ex-opismate

sebabnya kalau nak cari keje baru


derang letak nama nay


sebab nay kan HR
ni dh kira bagus sgt la

ada la jugak yg mencari kan ;P

acikbrown Publish time 25-11-2021 03:06 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 03:02 PM
hai acik...

hari ni sha ngn nay gigih meroboh dua rumah borak

Boleh buka construction company ni...
meroboh dan membina rumah baru sepantas kilat. hehehe

amiraira Publish time 25-11-2021 03:08 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 02:51 PM
okay dah tukang.......

rasa insecure tu tetap ada akk
sebab nay dah pernah rasa

berisi tu macam mana
kurus tu macam mana
tah la kalau akk

akk x kisah langsung

demok ke kurus ke

akk ok je

amiraira Publish time 25-11-2021 03:08 PM

NaylaArisha replied at 25-11-2021 02:51 PM
okay dah tukang.......

oh nay ramai lagi lah

nay ada sha, tari, ace, admin akk

alamak tertinggal nama nov pulak
patut la boleh di gelar

ratu moyan :lol:

acikbrown Publish time 25-11-2021 03:13 PM

Tashu replied at 25-11-2021 03:03 PM
penat ar nay, kene g spa memanjakan diri nih

best tu, boleh urut badan, mandi buih ke...
ala ala org kayangan
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: ***Rumah Borak Bod Tip, Petua & Pantang Larang Vol.7 ***