Normabaru Publish time 20-11-2021 02:13 PM

makanlah kamu sebelum kamu dimakan

cik tam ni kebal panas kalis azab api masakan ke cmne?hehehehehe

https://www.instagram.com/tv/CWfIw03hmdH/?utm_medium=copy_link

Jitu Publish time 20-11-2021 11:51 PM

tak rasa kelakar tp rasa kesian pulak tengok

Vellfire Publish time 21-11-2021 12:28 AM

mcm edit jer.. mmg tak kelakar

Normabaru Publish time 21-11-2021 12:39 AM

Vellfire replied at 21-11-2021 02:28 AM
mcm edit jer.. mmg tak kelakar

nama pon lawak hangit..what do u expect dik non?

Normabaru Publish time 21-11-2021 12:40 AM

Jitu replied at 21-11-2021 01:51 AM
tak rasa kelakar tp rasa kesian pulak tengok

klu kesian next time jgn mkn ketam yach...ig tu kan ig lawak hangit...why so seriousssss?

Vellfire Publish time 21-11-2021 12:43 AM

Normabaru replied at 20-11-2021 04:39 PM
nama pon lawak hangit..what do u expect dik non?
dah tengok kat ig tadi.. ramai yang cakap edit
ntah betul ke tak..
rilek laa sis

Normabaru Publish time 21-11-2021 08:10 AM

Vellfire replied at 21-11-2021 02:43 AM
dah tengok kat ig tadi.. ramai yang cakap edit
ntah betul ke tak..
rilek laa sis

Sebab kaka rilek la kaka tanya apa expectation ko :$

Nama pon lawak "hangit"..

Yang ko serious sgt pastu bila kaka tanya expectation "kelakar" ko
hujung2 ko suruh kaka plak yang rilek tu dah kenapa:sweat3::;P:lol:

Jitu Publish time 21-11-2021 06:02 PM

Normabaru replied at 21-11-2021 12:40 AM
klu kesian next time jgn mkn ketam yach...ig tu kan ig lawak hangit...why so seriousssss?

mana lah sy tahu lawak hangit ke tak hangit
sy cuma nyatakan apa yg sy rasa bila tengok video tu ;P
ketam bila dah masak tak gerak dah blh lah mkn :lol:

ezacbee Publish time 21-11-2021 08:17 PM

Lawak pun de hangit ek :lol:

Normabaru Publish time 21-11-2021 09:13 PM

Jitu replied at 21-11-2021 08:02 PM
mana lah sy tahu lawak hangit ke tak hangit
sy cuma nyatakan apa yg sy rasa bila tengok video tu...

hahahaha yelaaa dikkkk:lol::lol:

Normabaru Publish time 21-11-2021 09:15 PM

Edited by Normabaru at 22-11-2021 08:03 AM

ezacbee replied at 21-11-2021 10:17 PM
Lawak pun de hangit ek
Bukan takat lawak je hangit...malah panggilan hangit.. ketiak hangit pon ade tau;P:lol:;P:lol:

tipah89 Publish time 25-11-2021 02:50 PM

me oll ketawa sbb bunyi latar ketawa tuu ;P

Normabaru Publish time 25-11-2021 04:59 PM

tipah89 replied at 25-11-2021 04:50 PM
me oll ketawa sbb bunyi latar ketawa tuu

Sama. Kita maybe set2 mudah thibur la kot:lol::lol:

tipah89 Publish time 29-11-2021 10:16 AM

Normabaru replied at 25-11-2021 04:59 PM
Sama. Kita maybe set2 mudah thibur la kot

kannnn.:lol::lol::lol:
Pages: [1]
View full version: makanlah kamu sebelum kamu dimakan