mattzzx Publish time 22-11-2021 12:22 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:39 AM
dah orang minta sampai kan
kita sampai kan lah

bagus tu nay
nay seorangpemimpin yg bagus
menyuarakan pendapat poremer2


mattzzx Publish time 22-11-2021 12:24 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:43 AM
betul.. nay prefer macam tutengok lah artis tu stay umah mertua lepas 2 bulan kawen
dah mintak cer ...


itu yg takutnya
bila ada pihak ketiga yg tinggal sekali dgn kita
walau pun keluarga kita atau keluarga pasangan kita
tapi ada juga sesetengah tu ok jer bila tinggal bersama
terpulang kepada pasangan tu


mattzzx Publish time 22-11-2021 12:25 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:45 AM
walaupun duduk depan bilik bos
nay tetap boleh moyan dengan jayanya

boss ingat nay bekerja dengan bertungkus lumus dan penuh tekun
rupanya nay dengan penuh tekun layan moyan

bagus tu, nay pandai cover


mattzzx Publish time 22-11-2021 12:27 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:46 AM
betul... kena ikut gerak hati sendiri
macam nay lah tetiba tergerak nak masuk moyan


mungkin ada yg menyeru nay untuk masuk
tu yg tiba2 nay tergerak hati nak masuk
harap orang lain pun begitu juga


mattzzx Publish time 22-11-2021 12:28 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:49 AM
itu yang sebaik2nya kan ... saling mendoakan sesama umat islam

doa itu senjata umat islam
semoga umat islam hidup dengan aman


mattzzx Publish time 22-11-2021 12:30 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:50 AM
lambat ah panggil

nay dah masuk sebelum matt roger lagi tau

bagus lah gitu kalau nay terawal dari matt
boleh lah sama2 menyumbang kepada robohnya umah tu


mattzzx Publish time 22-11-2021 12:31 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:51 AM
gomen sekarang
dah tak kisah sangat
sebab kan dah nak beralih ke endemik

betul dah beralih ke endemik
takut kes tiba2 melonjak naik semula seperti negara2 barat tu
banyak dah yg buat lock down semula
itu kerajaan kena betul2 kawal


mattzzx Publish time 22-11-2021 12:32 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:53 AM
tapi bos nay dia bukan macam kucing

dia macam rimau

kalau rimau lagi takut

sekali dia ngappp nay
terus masuk perut
takut tuu...:2lol:

mattzzx Publish time 22-11-2021 12:34 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:57 AM
kalau mampu 4 pon boleh

kalau mampu tak apa
takut mampus jer....hehehe


mattzzx Publish time 22-11-2021 12:37 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:58 AM
bagus kalau tak lupa diri lagi

ni nay dah reply dan tambah notis matt lagi


harap2 matt tetapkan hati untuk tidak lupa diri

terima kasih nay reply dan tambah notis matt


mattzzx Publish time 22-11-2021 12:39 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 12:03 PM
kenapa susah?
bukan nak kita 24 jam online
kena pandai lah bahagi kan



memang lah tak online 24 jam
tapi matt takut kalau matt tak dapat online kerana ada kerja yg bertambah nanti

kak mira dan kak zura tak apa, mereka tak kerja


mattzzx Publish time 22-11-2021 12:40 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 12:05 PM
tak kisah pon sebenarnya ..

tak kisah keee? hehee

mattzzx Publish time 22-11-2021 12:41 PM

NaylaArisha replied at 22-11-2021 12:06 PM
dah panggil kan kena lah masuk

kang matt kata nay sombong pulak

bagus lah nay ni
nay titak sombong olangnyaaaa...hehee


Tashu Publish time 22-11-2021 01:54 PM

https://c.tenor.com/bXEOAvlTWq8AAAAC/kellemes-d%C3%A9lut%C3%A1nt-good-afternoon.gif

anna-zara Publish time 22-11-2021 03:38 PM

mattzzx replied at 21-11-2021 09:19 AM
terima kasih anna kerana sudi cek in kat umah matt..

xde hidang kerepek2 ke rumah ni?

mattzzx Publish time 22-11-2021 03:57 PM

anna-zara replied at 22-11-2021 03:38 PM
xde hidang kerepek2 ke rumah ni?

anna suka kerepek apa?

mattzzx Publish time 22-11-2021 03:58 PM

https://i.pinimg.com/originals/57/41/48/574148c0ae7a858d270f42aeedb46510.jpg

mattzzx Publish time 22-11-2021 04:02 PM

matt kayuh pelan pelan

Tashu Publish time 22-11-2021 04:28 PM

https://c.tenor.com/FpGfP8rwFbsAAAAd/good-evening-flowers.gif

Tashu Publish time 22-11-2021 04:29 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 04:02 PM
matt kayuh pelan pelan

minum melo dulu matt:laugh3:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'