kerisnaga Publish time 21-11-2021 04:33 PM

salam asar

https://4.bp.blogspot.com/-04aNWqpgD3w/W81U6r2hVeI/AAAAAAAANr0/7OvQaQlvGIcIdJKwfZfGqazxza9yfPZjACLcBGAs/s1600/39989051_2454888298064705_7014152179370511101_n.jpg

novelloverzz Publish time 21-11-2021 05:45 PM

mattzzx replied at 21-11-2021 03:36 PM
hi Nov
terima kasih kerana sudi masuk umah matt



Tp rsnya dr dulu pun prnh ade isu ni. Yg biru x dpt, yg gray dpt pulak pun ade.

Tashu Publish time 21-11-2021 08:40 PM

https://c.tenor.com/HQ9sgEwNP1kAAAAM/good-evening-flying.gif

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 12:45 AM

mattzzx replied at 20-11-2021 01:56 PM
kalau masuk pun rasanya tak lama
kot2 mendapat pengampunan dari pihak istana
sama sama kita tengok ...

mana matt tau akan dpt pengampunan dr istana?:odia patutnya dpt gelaran tun aritu sekali dgn hadi bawang dpt tan sri

tp pihak istana hold dulu
tu yg zura baca la


sfhzuraz Publish time 22-11-2021 12:54 AM

mattzzx replied at 20-11-2021 01:53 PM
sekali memerah otak untuk menjawap segala noti2 yg masuk tu
alaa bukan susah sangat pun nak jawap ...

reply noti santai2 je mattjgn amik serius
benda dlm alam maya je
klu hal keje kena fokus
klu tak nti kena marah dgn boss

laaa nape tak jadi
tak dptlah paw kedit dr matt:(

matt tryla jd instafemes
mana tau lps 2-3 bulan dah boleh kaya:D

ala matt zura mmg nk cari bedak sejuk pun
sb si anak dara sorang tu dah pakai habis stok kt rumah

part kita dah selesai sb tak layan
org lain yg berminat dgn meniaga pm-pm ni biarlah
kita tak boleh nk halang kehendak org

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 12:57 AM

mattzzx replied at 20-11-2021 03:39 PM
matt sensorang kayuh plan2..
tengah mlm ni zura lak kayuh sorang2 dgn aman
bertemankan bunyi air menitik kt awning

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:00 AM

amiraira replied at 20-11-2021 11:59 PM
ya faham tu
nak x nak
terpaksa la gulung tikar kan


apa nk buat mira
org lain nk tolong pun masing-masing tengah susah

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:01 AM

amiraira replied at 21-11-2021 12:00 AM
mira ikut suka je zura
rasa nak masuk mlm
mira masuk la


arini zura masuk malam

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:04 AM

amiraira replied at 21-11-2021 12:02 AM
oo mcm tu ke
br mira tahu

klu tak silap kpm dah tak bg penggiliran
tp byk sekolah masih buat penggiliran jgk
ini pun kes naik balik
ada budak sekolah yg kena jgk dengarnya

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:05 AM

amiraira replied at 21-11-2021 12:03 AM
rumah parents zura seksyen berapa??

dkt2 dgn concorde

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:08 AM

amiraira replied at 21-11-2021 12:04 AM
bila kita beria jaga SOPtapi org lain derk je
geram betul kan
sama la dgn anti vaks tu


org jenis selfish mcm tu la mira

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:10 AM

amiraira replied at 21-11-2021 12:05 AM
laaa zura pn berminat ke
mira x de la sampai nk kejar medal tu
tapi kalau bg free boleh la ...

takat ni berminatla nk kejar
kot2 sebulan dua lg kena stop semua ni
tak dptlah kejar

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:12 AM

amiraira replied at 21-11-2021 12:06 AM
aamin yarabal alamin

in sya Allah dgn izin Allah swt

ada rezeki derang
in shaa Allah boleh
asalkan ada usaha

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:13 AM

amiraira replied at 21-11-2021 12:07 AM
tu la kan
lain ank lain sifat derang
tapi itu la pengarang jantung kita


walau apa pun kita teruskan doa yg baik2 utk derang

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:14 AM

tari replied at 21-11-2021 07:53 AM
Assalamualaikum dan selamat pagi semua

waalaikumsalam tari. selamat pagi isnin.

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:16 AM

carly_lah replied at 21-11-2021 10:50 AM
alhamdulillah...dah selamat kembali dari kampungmertua... best....

bestnya dpt balik kg.
carly balik kedah ke penang?

sfhzuraz Publish time 22-11-2021 01:55 AM

mattzzx replied at 20-11-2021 12:26 PM
memang lah jauh beza kemajuannya berbanding 80an tu
sekarang dah jadi bandaraya
dah semakin maju...

dah jd bandaraya jd tak best
sb penduduk dah makin ramai
jalan dah jem

jln berlubang tak ditampal2 matt
bila lalu dah boleh agak depan sekian2 jln ada lubang

dorang dah menang pun matt
biarlah dorang
owner duit tu tengah usaha nk amik balik matt
sb duit tu ditransfer tanpa pengetahuan owner


Tashu Publish time 22-11-2021 09:07 AM

https://www.funimada.com/assets/images/cards/big/goodmorning-62.gif

tari Publish time 22-11-2021 09:21 AM

https://i.pinimg.com/564x/98/41/35/9841350402b6b397d4b0ca57f1f3bef8.jpg

selamat pagi uols

Tashu Publish time 22-11-2021 09:29 AM

masok umah matt utk wish

https://i1.wp.com/www.latestworldevents.com/wp-content/uploads/2021/02/good-morning-gif-download.gif?fit=480%2C360
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'