amiraira Publish time 21-11-2021 12:03 AM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...

zura dah lama tak masuk area situ
selalunya ke SA lepak kt rumah abah je
klu ke sec 7 laluannya strait je takde masuk simpang2
sec 6 tu hanya passing by kt laluan utamarumah parents zura seksyen berapa??

amiraira Publish time 21-11-2021 12:04 AM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...

tu yg risau
ada yg main redah tak ikut sopbila kita beria jaga SOPtapi org lain derk je
geram betul kan
sama la dgn anti vaks tu
geram je mira tgk

amiraira Publish time 21-11-2021 12:05 AM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...

zura pun nk kejar medal
klu dah dpt medal big boss mgkn nk slow downlaaa zura pn berminat ke :lol:
mira x de la sampai nk kejar medal tu
tapi kalau bg free boleh la;P;P

amiraira Publish time 21-11-2021 12:06 AM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...

aamiin. semoga dorang berjaya dlm bidang yg dorang minataamin yarabal alamin

in sya Allah dgn izin Allah swt

amiraira Publish time 21-11-2021 12:07 AM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...

anak pompuan zura dia balance
ada yg dia rapat dgn zura
ada hal lain dia mengendeng kt abah dia
tp 2 anak bujang buat hal sendiri
tak abis2 dgn games dr celik mata sampai nk tidotu la kan
lain ank lain sifat derang
tapi itu la pengarang jantung kita
bak kata org tua
dia la racun
dia la penawar;P:L

tari Publish time 21-11-2021 07:53 AM

https://i1.wp.com/kindstatus.com/wp-content/uploads/2021/09/good-morning-images.jpg?resize=700%2C750&ssl=1

Assalamualaikum dan selamat pagi semua

mattzzx Publish time 21-11-2021 09:18 AM

Tashu replied at 20-11-2021 06:31 PM
betul matt, bila nk take 5 jap leh masok porem, kalu stress2 nk hiburkan hati pun boleh lepak2 sin ...

betul sangat tu Sha
kalau tension dengan kerja, masuk porem cari terus hilang ketensionan itu


mattzzx Publish time 21-11-2021 09:19 AM

anna-zara replied at 20-11-2021 06:48 PM
Cek in dulu , later kait

terima kasih anna kerana sudi cek in kat umah matt..

mattzzx Publish time 21-11-2021 09:20 AM

kerisnaga replied at 20-11-2021 08:34 PM
tima kasih matt. sekejapnya rumah lama roboh.

sama sama keris
robohnya rumah tu berkat kerjasama semua poremer2 kat sini
terima kasih kepada semua poremer


mattzzx Publish time 21-11-2021 09:41 AM

https://4.bp.blogspot.com/-AhRlWBLeDE4/Wh9jwtcLouI/AAAAAAAAPFI/9stOVRoNhcgX4qEbjI4PYItTamqC8MenACLcBGAs/s320/Pagi%2BAhad.jpg

Tashu Publish time 21-11-2021 10:40 AM

https://cache.lovethispic.com/uploaded_images/blogs/100-Beautiful-Good-Morning-Gifs-47663-3.gif

carly_lah Publish time 21-11-2021 10:50 AM

mattzzx replied at 20-11-2021 11:04 AM
jemput mai semua
@amiraira   @NaylaArisha   @SirihPinang@Tashu   @carly_lah@seroja23
@cintan66   ...

alhamdulillah...dah selamat kembali dari kampungmertua... best....

Tashu Publish time 21-11-2021 11:02 AM

mattzzx replied at 21-11-2021 09:18 AM
betul sangat tu Sha
kalau tension dengan kerja, masuk porem cari terus hilang ketensionan itu



contoh mcm sha skang ni la, dari tadi dok pulun keje je, skang take 5 jap.

mattzzx Publish time 21-11-2021 11:07 AM

carly_lah replied at 21-11-2021 10:50 AM
alhamdulillah...dah selamat kembali dari kampungmertua... best....

wahhh lamanya Carly bercuti?
mesti best tu


mattzzx Publish time 21-11-2021 11:08 AM

Tashu replied at 21-11-2021 11:02 AM
contoh mcm sha skang ni la, dari tadi dok pulun keje je, skang take 5 jap.

ingat tu take 5 jer
jangan lebih lebih...hehee


mattzzx Publish time 21-11-2021 02:44 PM

https://i.pinimg.com/originals/b8/06/5f/b8065fcb5d33f10635d95d5a7ae34211.jpg

mattzzx Publish time 21-11-2021 03:02 PM

Edited by mattzzx at 21-11-2021 03:03 PM

@novelloverzz di jemput masuk





novelloverzz Publish time 21-11-2021 03:16 PM

mattzzx replied at 21-11-2021 03:02 PM
@novelloverzz di jemput masuk

Hi matt

Akhirnya dpt tggl jejak kat rmh matt

Mmg x dpt tag tu

CARI bole consider alternative lain selain tag tu lps tu

mattzzx Publish time 21-11-2021 03:36 PM

novelloverzz replied at 21-11-2021 03:16 PM
Hi matt

Akhirnya dpt tggl jejak kat rmh matt


hi Nov
terima kasih kerana sudi masuk umah matt

a'a, dah banyak kes yg tag orang tak terima
admin cari kena buat sesuatu untuk mengatasinya


kerisnaga Publish time 21-11-2021 04:31 PM

mattzzx replied at 21-11-2021 09:20 AM
sama sama keris
robohnya rumah tu berkat kerjasama semua poremer2 kat sini
terima kasih kepada sem ...

laju berborak memasing
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'