mattzzx Publish time 20-11-2021 02:53 PM

Tashu replied at 20-11-2021 02:19 PM
matt reply tp sha x dpt notis
agaknya kt umah lama pun matt reply cuma notis xde.

mungkin lah kot
memang matt akan reply semua noti2 yg matt terima
sha tak dapat noti2 tu


Tashu Publish time 20-11-2021 02:56 PM

mattzzx replied at 20-11-2021 02:53 PM
mungkin lah kot
memang matt akan reply semua noti2 yg matt terima
sha tak dapat noti2 tu

matt mesti dpt byk notis kan?
sb matt jalan merata:lol:

mattzzx Publish time 20-11-2021 02:58 PM

Tashu replied at 20-11-2021 02:56 PM
matt mesti dpt byk notis kan?
sb matt jalan merata

tak boleh ke jalan merata
nanti banyak dapat noti ya?? hehehee

alaa bukan banyak pun matt dapat noti tu


Tashu Publish time 20-11-2021 03:00 PM

mattzzx replied at 20-11-2021 02:58 PM
tak boleh ke jalan merata
nanti banyak dapat noti ya?? hehehee



jalan merata tinggal jejak org bagi notis:laugh3:

mana la tau matt pun mcm member kita yg 2 org tu sehari dpt 200 notis:laugh3:

mattzzx Publish time 20-11-2021 03:04 PM

Tashu replied at 20-11-2021 03:00 PM
jalan merata tinggal jejak org bagi notis

mana la tau matt pun mcm member kita yg 2 org t ...


orang berbudi kita berbahasa
orang memberi kita merasa tacangnya

matt rasanya tak pernah dapt notis 200 gitu
paling tinggi pun dlaam 50 jer


Tashu Publish time 20-11-2021 03:09 PM

mattzzx replied at 20-11-2021 03:04 PM
orang berbudi kita berbahasa
orang memberi kita merasa tacangnya



ooo lebih kurang je kita.

x byk sgt so sempat la check one by one;P

mattzzx Publish time 20-11-2021 03:16 PM

Tashu replied at 20-11-2021 03:09 PM
ooo lebih kurang je kita.

x byk sgt so sempat la check one by one


standard amatur jer matt ni
mana ada banyak kan?


tapi matt tak sempat nak ceheck one by one gitu
pasal kena berehkan kerja juga


Tashu Publish time 20-11-2021 03:18 PM

mattzzx replied at 20-11-2021 03:16 PM
standard amatur jer matt ni
mana ada banyak kan?



sha pun x sanggup check mcm tu:laugh3:

npk matt aktif di semua tpt tu psl ingat ke byk nau notis dpt:laugh3:

mattzzx Publish time 20-11-2021 03:23 PM

Tashu replied at 20-11-2021 03:18 PM
sha pun x sanggup check mcm tu

npk matt aktif di semua tpt tu psl ingat ke byk nau notis...


yelah, kita ada tugas kita yg hakiki
porem ni sampingan bila free2 jer
memang tak sempat nak periksa macam tu

tak ada lah aktif sangat pun
masuk kejap2 jer
notis pun tak banyak sangat


mattzzx Publish time 20-11-2021 03:39 PM

matt sensorang kayuh plan2..

Tashu Publish time 20-11-2021 06:31 PM

mattzzx replied at 20-11-2021 03:23 PM
yelah, kita ada tugas kita yg hakiki
porem ni sampingan bila free2 jer
memang tak sempat nak peri ...

betul matt, bila nk take 5 jap leh masok porem, kalu stress2 nk hiburkan hati pun boleh lepak2 sini:laugh3:

anna-zara Publish time 20-11-2021 06:48 PM

Cek in dulu , later kait

kerisnaga Publish time 20-11-2021 08:33 PM

Salam isyak

https://c.tenor.com/n0vGgNMOsvAAAAAC/isyak-salam-isyak.gif

kerisnaga Publish time 20-11-2021 08:34 PM

mattzzx replied at 20-11-2021 11:04 AM
jemput mai semua
@amiraira   @NaylaArisha   @SirihPinang@Tashu   @carly_lah@seroja23
@cintan66   ...

tima kasih matt. sekejapnya rumah lama roboh.

acikbrown Publish time 20-11-2021 10:07 PM

Singgah sekejap sebelum beradu..... Hujan mata layu je.

amiraira Publish time 20-11-2021 11:34 PM

cekking jugakkk{:1_152:}

terima kasih matt tagg mira

kerisnaga Publish time 20-11-2021 11:42 PM

selamat malam

https://www.gifimages.pics/images/quotes/english/general/good-night-gif-hd-images-52650-71035.gif

amiraira Publish time 20-11-2021 11:59 PM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...

apa nk buat mira
ramai peniaga hadapi masalah yg sama.
nk cari modal balik bukan senang.ya faham tu
nak x nak
terpaksa la gulung tikar kan
sabar je la

amiraira Publish time 21-11-2021 12:00 AM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...

zura jarang-jarang nk masuk mlm.
mlm dok tengok hp baca kt tele selalunyamira ikut suka je zura
rasa nak masuk mlm
mira masuk la
kalau x,x masuk jugak

amiraira Publish time 21-11-2021 12:02 AM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...

pasal pandemik skrg kpm buat penggiliran
itupun sampai bln 12 ni je
lps tu dah cuti sekolahoo mcm tu ke
br mira tahu
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'