mattzzx Publish time 24-11-2021 10:43 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:09 PM
tak.. boss nay lain sikit
ada masa mood dia tak okay jangan lah kacau dia

ooo boss nay jenis moody juga lah tu
kot2 ada masalah dia kat umah, tu yg membawa ke opis
susah nak duga mood boss kalau macam ni


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:44 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:10 PM
sapa nak try?

nay nak suruh matt try kee?:2lol:

safi_roses Publish time 24-11-2021 10:45 AM

mattzzx replied at 24-11-2021 10:44 AM
nay nak suruh matt try kee?

Hi matt. Ingat saya lagi

anna-zara Publish time 24-11-2021 10:45 AM

@sfhzuraz aah betul. klu tak silap baca kt spore masuk sana tak perlu kuarantine utk yg cukup 2 dos
indon masih lg tetapkan kena kuarantin buat masa ni.

ha sekarang Singapore Malaysia dah​ The Vaccinated Travel Lane (VTL) tapi one of the condition via flight only.

https://www.malaysiaairlines.com/my/en/campaign/vaccinated-travel-lane-kul-sin.html?icid=mastheadbanner_n4_homepage_my_vtl-kul-sin

mattzzx Publish time 24-11-2021 10:45 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:11 PM
tapi kat pc nay masih avvy yang lama
cuma bila nay buka chrome ataupon mozilla baru
lah avvy tu...

nape kat pc nay tak buka chrome/mozilla bila online kalau avvy baru
guna mobole version kat handphone ke?


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:47 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:12 PM
senang jer..
bila ada spam ke apa.. kita boleh tau based on posting sehari
kalau macam yang bany ...


ooo gitu
kiranya berat juga lah tugas mod tu yaa?


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:49 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:12 PM
yer betul nay memang tak kisah pon kenapa nak kisah

yelah tu
asalkan nay bahagia...


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:50 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:13 PM
yer orang yang sama tapi gambar yang berbeza

yeee...
sape nama artis china tu?
nay minat dia?


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:51 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:13 PM
tapi ada jer yang tak suka ngn nay undefined

alaaa
mana kita boleh puaskan hati semua orang
janji kita tak kacau orang sudah


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:52 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:14 PM
dah agak dah...

dah tukar 3 kali tapi nay masih nampak avvy yang lama juga

sekarang masih avvy lama atau dah tukar yg baru?

mattzzx Publish time 24-11-2021 10:52 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:15 PM
hari sabtu yang lepas

lepas tu hari ni tukar lagi

nay suka tukar2 avvy kee?

anna-zara Publish time 24-11-2021 10:52 AM

@sfhzuraz ye la kita kt sini ramai
dr mcm2 peringkat umur
dr pelbagai tmpt
jd mcm2 ragam ada...

betul la tu, background pun lain2. belum masukyang menyamar lagi

mattzzx Publish time 24-11-2021 10:53 AM

anna-zara replied at 24-11-2021 01:39 AM
Kerepek bawang yang nipis

macmana rupa kerepek bawang yg nipis tu?

mattzzx Publish time 24-11-2021 10:54 AM

safi_roses replied at 24-11-2021 10:45 AM
Hi matt. Ingat saya lagi

hai safi
mesti lah ingat Safi

safi apa kabar?


carly_lah Publish time 24-11-2021 10:54 AM

sfhzuraz replied at 22-11-2021 01:16 AM
bestnya dpt balik kg.
carly balik kedah ke penang?

balik kedah... tp sempat pg pekena nasi kandaq penang.... {:mlturngal:}

anna-zara Publish time 24-11-2021 11:13 AM

mattzzx replied at 24-11-2021 10:53 AM
macmana rupa kerepek bawang yg nipis tu?

camni ha

https://cf.shopee.com.my/file/56ab828054b1a8a2cd01408ca51bc71d

mattzzx Publish time 24-11-2021 11:29 AM

anna-zara replied at 24-11-2021 11:13 AM
camni ha

biasa anna beli kat mana kerepek bawang tu?

NaylaArisha Publish time 24-11-2021 12:29 PM

anna-zara replied at 24-11-2021 10:37 AM
@NaylaArisha
anna-zara replied at 19-11-2021 05:05 PM
Patutnya ada contact je buat la. Kang dah mun ...

caner kait leh jadi cenggini ni ;P

anna baru nay pasan mana avvy anna? :o

kan.. ada jer yang positif tak ada simptom kan..

tapi dia tak nak dengar cakap kitorang :curse:

NaylaArisha Publish time 24-11-2021 12:42 PM

mattzzx replied at 24-11-2021 10:27 AM
normal ke macam tu?
kalau mod kat gitu, siapa lah kita ahli biasa ni kan?
kalau hilang kedit nay...

yer tu normal..

seba tagging boleh dalam 20 sehari tuk moderator

kalau lejen pulak leh tag nama dalam 5 orang jer satu2 masa


kalau hilang kredit

ngamuk lah sebab

hasil kita moyan sakan kot

tacang2 nay tu


NaylaArisha Publish time 24-11-2021 12:44 PM

mattzzx replied at 24-11-2021 10:28 AM
betul tu
siapakah kita nak memaksa mereka kan?



kenapa lambat pulak?

kan matt ada temankan nay moyan ;P

Pages: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'