NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:34 PM

https://i.pinimg.com/originals/d7/b6/e4/d7b6e4eda8ce649b7af883225bc5baf1.gifhttps://c.tenor.com/A57O0ezN1DgAAAAC/muslim-waving.gif

Tashu Publish time 23-11-2021 09:51 PM

https://c.tenor.com/X763vgqslU0AAAAC/good-night-sweet-dreams.gif

kerisnaga Publish time 24-11-2021 01:00 AM

https://1.bp.blogspot.com/-TG2Wgzz2wGY/X2Hs5mod5AI/AAAAAAAAHi0/xyeU9EEhGTMX5qtftfD3BB0bBkIjBPnyQCLcBGAsYHQ/s800/Romantic%2BGood%2BNight%2BText%2BImage.jpg

anna-zara Publish time 24-11-2021 01:39 AM

mattzzx replied at 22-11-2021 03:57 PM
anna suka kerepek apa?

Kerepek bawang yang nipis

novelloverzz Publish time 24-11-2021 07:22 AM

Assalamualaikum semua

Tashu Publish time 24-11-2021 08:54 AM

https://cache.lovethispic.com/uploaded_images/375745-Fall-Leaves-Good-Morning-Gif.gif

mattzzx Publish time 24-11-2021 10:27 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 04:56 PM
itu normal....
tak boleh nak cakap apalah kan
jangan hilang kredit sudah



normal ke macam tu?
kalau mod kat gitu, siapa lah kita ahli biasa ni kan?
kalau hilang kedit nay nak ngamuk macamana?


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:28 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:01 PM
mampu melihat dan menunggu sahaja
masuk ke tidak terpulang pada mereka




betul tu
siapakah kita nak memaksa mereka kan?

boleh capai target nay tapi mungkin lambat lah..


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:31 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:02 PM
300+ tu selalu notis terkumpul
jumaat sampai ahad
nay dah ada notis kekadang



kalau dah banyak gitu notis yg nay terima dan kumpul
brapa banyak masa pula yg nay ambil untuk jawap semua notis2 tu?


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:32 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:03 PM
sejak akhir ni
nay dah langgar diet
ni kena mula semula


nape nay langgar diet
selera makan nay makin bertambah ke?
bila nak nay mula diet balik?


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:34 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:03 PM
yer masa kita tak sama

minggu depan nay mula bz balik


betul tu

masa kita tak sama

nay buat lah kerja2 audit tu dulu
ada preee tu boleh masuk semula
biar bereskan kerja utama tu


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:35 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:04 PM
kalau asyik nak komplen tapi benda tak ada perubahan baik tak payah komplen kan

kadang2 tu selepas kita komplen rasa lega skit lah
kita dah luah perasaan tak puas hati tu


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:36 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:04 PM
kalau dah termakan kata orang
susah ... nak percaya balik ambik masa tau

yee
tambahan pula yg kata orang tu rapat dengan kita
samada nak ikut atau pun tidak
itu kena buat keputusan bersama


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:37 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:06 PM
jangan risau
keje tetap keutamaan nay

bagus tu nay
matt pun utamakan kerja dulu juga


anna-zara Publish time 24-11-2021 10:37 AM

@NaylaArisha
anna-zara replied at 19-11-2021 05:05 PM
Patutnya ada contact je buat la. Kang dah muncul simptom
dah berjangkit habis dah

boss nay punya pemahaman selagi tak ada symptom tak payah buat pcr - rtk tu...

eh xtau la camne nak kait dah, boss nay punya pemahaman salah la tu. selagi close contact, kena test,kalau xnak test isolate diri sorang2 sepuluh hari.

mattzzx Publish time 24-11-2021 10:38 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:07 PM
betul tu bila nay masuk
sha pon masuk...
tu yang jadi makin meriah

itu lah kehebatan nay
boleh rasakan waktu yg sesuai utk masuk
macam tahu2 jer sha pun masuk juga


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:39 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:07 PM
yer berdoa untuk semua orang dan diri sendiri

betul tu
semoga kita2 semua dalam keadaan sihat walafiat dan dijauhi dari segala mala petaka


anna-zara Publish time 24-11-2021 10:40 AM

@sfhzuraz

anna-zara replied at 19-11-2021 05:02 PM
Anna memang background benda2 lab ni

oic...dulu belajar dlm bidang sains la ye.


Anna background Molecular Biology & Genetics

PCR dan segala mala sequencing tu memang buat dulu,sekarang masih dalam industry cuma x buat lab dah. buat pitih je

mattzzx Publish time 24-11-2021 10:40 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:08 PM
tak apa .. janji da rentung
esok nak merentung rumah borak kat petua pulak

nanti matt masuk juga kat rumah petua tu
sama2 kita merempit utk rentungkannya


mattzzx Publish time 24-11-2021 10:41 AM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 05:09 PM
kata ritu bosster tuk yang
ada penyakit jer
sekarang bosster tuk semua pulak


sekarang booster utk semua yg berumur 40 tahun keatas
semuanya itu utk kebaikan kita juga kan


Pages: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'