NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:01 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:01 PM
kita mampu melihat saje
bila hatinya terbuka nanti



mampu melihat dan menunggu sahaja
masuk ke tidak terpulang pada mereka

kalau tak masuk nanti tak capai lah target nay

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:02 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:02 PM
banyaknya notis sampai 300 tu
brapa hari baru habis nak reply?
itu belum masuk lagi notis yg sema ...

300+ tu selalu notis terkumpul
jumaat sampai ahad
nay dah ada notis kekadang
nay g tambah notis kat orang lagi
tu yang makin bertamabh2 jadinya

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:03 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:04 PM
betul tu
disamping makan ubat
nay kena juga kena kawal pemakanan dan juga kena bersenam

sejak akhir ni
nay dah langgar diet
ni kena mula semula
adoii

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:03 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:05 PM
matt pun gitu juga
kadang2 pagibizi skit
kadang belah petang juga bz


yer masa kita tak sama

minggu depan nay mula bz balik
nak buat audit untuk year ended june pula

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:04 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:06 PM
kena tengok pada orang juga
ada yg suka org komplen, baru dia tahu kelemahan dan cuba diperbaikiny ...

kalau asyik nak komplen tapi benda tak ada perubahan baik tak payah komplen kan

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:04 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:08 PM
betul sangat tu nay
biar kita kemudi hidup sendiri, susah atau senang pun
dari situ baru kita dapa ...

kalau dah termakan kata orang
susah ... nak percaya balik ambik masa tau

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:06 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:09 PM
memang lah kena siapkan kerja dulu
jangan moyan2 tapi kerja banyak lagi belum siap
itu cari penya ...

jangan risau
keje tetap keutamaan nay

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:07 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:11 PM
memang instinct nay tu kuat
dapat rasakan yg kawan2 lama pun dah join balik
baru lah meriah semul ...

betul tu bila nay masuk
sha pon masuk...
tu yang jadi makin meriah

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:07 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:12 PM
oleh itu sama sama lah kita berdoa..

yer berdoa untuk semua orang dan diri sendiri

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:08 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:12 PM
yelah
tapi matt yg terlambat masuk
tak sempat nak bagi tahu nay


tak apa .. janji da rentung
esok nak merentung rumah borak kat petua pulak

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:09 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:14 PM
memang yg ambil sinovac tu kena ambil bosster selepas 3 bulan dari dos ke 2
macam pfizer kena tu ...

kata ritu bosster tuk yang
ada penyakit jer
sekarang bosster tuk semua pulak

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:09 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:23 PM
biasa lah boss2 begitu
tegas bila bekerja
tapi lepas abis kerja tu boleh jer nak gurau2

tak.. boss nay lain sikit
ada masa mood dia tak okay jangan lah kacau dia

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:10 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:23 PM
kalau belum ada tu boleh lah try2 nanti...hehe

sapa nak try?

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:11 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:27 PM
rasanya avatar nay dah bertukar
gambar awek korea..

tapi kat pc nay masih avvy yang lama
cuma bila nay buka chrome ataupon mozilla baru
lah avvy tu tukar
tak pon kalau guna mobile version

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:12 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:28 PM
oopppppssss..
terkantoi sudah...hehee
matt konpius antara nak ke tak nak...

senang jer..
bila ada spam ke apa.. kita boleh tau based on posting sehari
kalau macam yang banyak umah borak ngn game tu mmg tak boleh nak check sesatu
melainkan ada poremer yang bagi report

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:12 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:29 PM
kalau tak kisah tu ok lah...

yer betul nay memang tak kisah pon kenapa nak kisah

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:13 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:31 PM
mana matt tahu awek china atau korea?
matt bukan tengok pun citer/lagu2



yer orang yang sama tapi gambar yang berbeza

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:13 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:32 PM
tatak sombong baru semua orang suka tu...

tapi ada jer yang tak suka ngn nay undefined

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:14 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:33 PM
betul gambar tuu..

dah agak dah...

dah tukar 3 kali tapi nay masih nampak avvy yang lama juga

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:15 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:40 PM
bila nay tukar avvy baru?

hari sabtu yang lepas

lepas tu hari ni tukar lagi
Pages: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'