NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:27 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:39 PM
memang lah tak online 24 jam
tapi matt takut kalau matt tak dapat online kerana ada kerja yg bert ...

nay pon keje jugak
nov pun keje jugak
tari pon keje jugak
nak dengan tak nak jer sebenarnya :lol:

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:27 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:26 PM
matt .. tengok gambar avatar nay
masih yang lama atau dah tukar?

rasanya avatar nay dah bertukar
gambar awek korea..


NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:27 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:40 PM
tak kisah keee? hehee

yer memang tak kisah ;P

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:28 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:27 PM
nay pon keje jugak
nov pun keje jugak
tari pon keje jugak


oopppppssss..
terkantoi sudah...hehee
matt konpius antara nak ke tak nak...


NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:29 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:27 PM
rasanya avatar nay dah bertukar
gambar awek korea..

nay guna wek china bila masa pulak awek korea

https://c.tenor.com/0Gm1gYV36tIAAAAC/dilraba.gif

gambar ni ke?

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:29 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:27 PM
yer memang tak kisah

kalau tak kisah tu ok lah...

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:29 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:27 PM
rasanya avatar nay dah bertukar
gambar awek korea..

atau gambar yang ini

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwTU-kG0iFf5MzODzxZxN5Y1-kTcG6Djsfk3VYPSRqqQckwMtPHw_pU_8GWVKKhNMJmqE&usqp=CAU

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:31 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:41 PM
bagus lah nay ni
nay titak sombong olangnyaaaa...hehee

mana boleh nak sombong pun kan

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:31 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:29 PM
nay guna wek china bila masa pulak awek korea





mana matt tahu awek china atau korea?
matt bukan tengok pun citer/lagu2


rasanya orang yg sama tapi gambar yg lain

https://bu.cari.com.my/data/avatar/001/93/08/97_avatar_middle.jpg

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:32 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:31 PM
mana boleh nak sombong pun kan

tatak sombong baru semua orang suka tu...

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:33 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:29 PM
atau gambar yang ini

betul gambar tuu..

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:33 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 03:31 PM
mana matt tahu awek china atau korea?
matt bukan tengok pun citer/lagu2



adoii lahh nay dah tukar avvy masih jugak gambar yang lama

Tashu Publish time 23-11-2021 03:35 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 02:30 PM
makan juga
kadang2 tutukar selera juga

oda dgn panda ke slalunya?

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:40 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:33 PM
adoii lahh nay dah tukar avvy masih jugak gambar yang lama

bila nay tukar avvy baru?

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:41 PM

Tashu replied at 23-11-2021 03:35 PM
oda dgn panda ke slalunya?

kurang juga oda dgn panda
biasa pergi sendiri kat kedai


NaylaArisha Publish time 23-11-2021 04:56 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 02:26 PM
nak report pasal banyak notis dan tag yg tidak dapat diterima..

itu normal....
tak boleh nak cakap apalah kan
jangan hilang kredit sudah
itu baru nay ngamuk {:1_555:}

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 04:58 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 02:53 PM
kalau lagi 140k tu agaknya brapa lama baru boleh?
satu bulan,dua,tiga, empat atau lima bulan lagi? ...

yer username lain2 kaler
boleh cek kaler username nay ng tashu
tak sama.. sebab dia lejen nay lak momod

nay punya target 6 bulan
tak lahu lah boleh capat ke tidak

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 04:59 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 02:54 PM
bagus lah gitu
nay jadi menantu misali
menantu kesayangan mertua

setakat ni nay menantu yang tak ada msalah ;P

puji diri sendir dulu :lol:

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:00 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 02:58 PM
tengok citer dulu2 macam citer Anak Bapak

ceti bawak payung warna hitam

sekarang dah tak ada guna payung
ceti sekarang dah advance

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 05:00 PM

mattzzx replied at 23-11-2021 02:59 PM
ooo patut lah
nay yg tak reply lagi
ingatkan ada masalah teknikal

lupa sebab dah buka notis semalam
lepas tu tak ingat last reply kat mana
Pages: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'