NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:03 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:24 PM
itu yg takutnya
bila ada pihak ketiga yg tinggal sekali dgn kita
walau pun keluarga kita atau kel ...

sendiri punya hidup sendiri lah yang kemudi kenapa nak dengar pihak lain kan

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:03 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:25 PM
boss ingat nay bekerja dengan bertungkus lumus dan penuh tekun
rupanya nay dengan penuh tekun laya ...

tak jugak

nay moyan bila keje nay dah siap

kalau sentiasa moyan kang dia kata apa pulak kang

makan gaji buta

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:04 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 02:56 PM
orang kata kalau dah start
makan ubat kencing manis ni
memang tak boleh nak stop


betul tu
disamping makan ubat
nay kena juga kena kawal pemakanan dan juga kena bersenam


NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:04 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:27 PM
mungkin ada yg menyeru nay untuk masuk
tu yg tiba2 nay tergerak hati nak masuk
harap orang lain p ...

mungkinlah
sebab instinct nay kuat
masuk2 tetiba tengok nov dah
aktif semula tu yang semangat nay lain macam terus

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:05 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 02:56 PM
tu lah nay sekarang pagi2
memang bz sikit
tapi petang2 tu dah free sikit

matt pun gitu juga
kadang2 pagibizi skit
kadang belah petang juga bz
tak tentu masa lah


NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:05 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:28 PM
doa itu senjata umat islam
semoga umat islam hidup dengan aman

nay setuju yang tu

https://harianpost.my/wp-content/uploads/2021/05/CollageMaker_20210520_185633213.jpg

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:06 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:30 PM
bagus lah gitu kalau nay terawal dari matt
boleh lah sama2 menyumbang kepada robohnya umah tu



yer sebab nay kan dah janji nak merentung sekali :lol:

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:06 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:02 PM
tapi.. bila dah selalu sangat komplen
orang tak suka jugak

kena tengok pada orang juga
ada yg suka org komplen, baru dia tahu kelemahan dan cuba diperbaikinya
ada yg tak suka boleh org komplen, macam dia tak pernah buat kerja


NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:07 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:31 PM
betul dah beralih ke endemik
takut kes tiba2 melonjak naik semula seperti negara2 barat tu
banyak...

memang kes dah naik semula kan
kebanyakkan yang masuk hospital sekarang
dah full vaksin.. so sekarang kena ambik booster pulak

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:08 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:03 PM
sendiri punya hidup sendiri lah yang kemudi kenapa nak dengar pihak lain kan

betul sangat tu nay
biar kita kemudi hidup sendiri, susah atau senang pun
dari situ baru kita dapat belajar utk berdikari


mattzzx Publish time 23-11-2021 03:09 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:03 PM
tak jugak

nay moyan bila keje nay dah siap



memang lah kena siapkan kerja dulu
jangan moyan2 tapi kerja banyak lagi belum siap
itu cari penyakit lah bila boss tahu
silap2 terus kena kena amaran


mattzzx Publish time 23-11-2021 03:11 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:04 PM
mungkinlah
sebab instinct nay kuat
masuk2 tetiba tengok nov dah



memang instinct nay tu kuat
dapat rasakan yg kawan2 lama pun dah join balik
baru lah meriah semula


mattzzx Publish time 23-11-2021 03:12 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:05 PM
nay setuju yang tu

oleh itu sama sama lah kita berdoa..

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:12 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:06 PM
yer sebab nay kan dah janji nak merentung sekali

yelah
tapi matt yg terlambat masuk
tak sempat nak bagi tahu nay
tiba2 dah dekat sangat nak rentung


mattzzx Publish time 23-11-2021 03:14 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:07 PM
memang kes dah naik semula kan
kebanyakkan yang masuk hospital sekarang
dah full vaksin.. so seka ...



memang yg ambil sinovac tu kena ambil bosster selepas 3 bulan dari dos ke 2
macam pfizer kena tunggu 6 bulan
sekarang ni ramai yg dah dimasukkan ke wad
ada yg stage 4,5
harap cepat2 dapat bosster tu


NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:16 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:32 PM
kalau rimau lagi takut

sekali dia ngappp nay


sebab tu nay takut bila dia marah

time dia tak marah nak joke pon boleh

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:19 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:34 PM
kalau mampu tak apa
takut mampus jer....hehehe

belum ada lagi yang mampus sebab ni ;P

mattzzx Publish time 23-11-2021 03:23 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:16 PM
sebab tu nay takut bila dia marah

time dia tak marah nak joke pon boleh

biasa lah boss2 begitu
tegas bila bekerja
tapi lepas abis kerja tu boleh jer nak gurau2


mattzzx Publish time 23-11-2021 03:23 PM

NaylaArisha replied at 23-11-2021 03:19 PM
belum ada lagi yang mampus sebab ni

kalau belum ada tu boleh lah try2 nanti...hehe

NaylaArisha Publish time 23-11-2021 03:26 PM

mattzzx replied at 22-11-2021 12:37 PM
harap2 matt tetapkan hati untuk tidak lupa diri

terima kasih nay reply dan tambah notis matt


matt .. tengok gambar avatar nay
masih yang lama atau dah tukar?
Pages: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'