mattzzx Publish time 20-11-2021 11:03 AM

'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

Rumah Sembang Pasemboq Utara


V 128

Jemput jemput masuk warga CARI
jom borak borak santai

mattzzx Publish time 20-11-2021 11:04 AM

jemput mai semua
@amiraira   @NaylaArisha   @SirihPinang@Tashu   @carly_lah@seroja23
@cintan66@kerisnaga@bianglala@anniez08@spankee_fili@Fantagiro79@safi_roses @ciksurie

@baByBoY @calMing@ungu_merah @cleef   @safi_roses@pinklepie   @siputpepel   

@luna.millieu @novelloverzz

Tashu Publish time 20-11-2021 11:07 AM

Masok umah matt

NaylaArisha Publish time 20-11-2021 11:11 AM

cek iñnnn

sfhzuraz Publish time 20-11-2021 11:33 AM

NaylaArisha replied at 20-11-2021 11:11 AM
cek iñnnn

ikut notis dari kpm penggiliran sampai bulan 2/2022kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bln 3
ini utk sek men rasanya masuk lambat sb budak form 5 ada exam bln 2

sfhzuraz Publish time 20-11-2021 11:43 AM

mattzzx replied at 20-11-2021 11:04 AM
jemput mai semua
@amiraira   @NaylaArisha   @SirihPinang@Tashu   @carly_lah@seroja23
@cintan66   ...

matt pun kadang2 siang tu tak sempat nak baca
tengok2 mana2 yg penting saje
malam matt tak tengok sangat WA
malas nak layan

betul tu
bbnu memang suka instafemes2 gitu
mungkin itu dunia dia


boleh ternampak plak bedak2 tu ....hehee
ooo masih sama saiz lagi bedak cina

zura bukan nak beli pun, tak payah lah pergi tanya harga...heheewah mesti matt ni sorang family man
tu tak layan WA waktu mlm

biasalah bbnu
baru nk kenal dunia
padahal instafemes kebanyakan kaki temberang

sb teringat borak kt sini pasal bedak sejuk/bedak cina
zura terfikir kt lotus ada satu kedai kosmetik
itu yg last week masa lalu zura slow2 jln tengok brg2 kedai tu
tak sangka pulak ada.

itulah matt, klu peniaga tu letak tanda harga kan senang
bila dah tau harga klu rasa nk beli boleh terus beli
dah takde tanda harga rasa malas nk tanya
apa lg nk beli
mcm 1 kedai kasut kt situ(setentang dgn elevator)
sambil naik elevator dah nmpk harga2 kasut
jd lenkali nk beli kasut sekian2 design kita dah boleh bajet duit

NaylaArisha Publish time 20-11-2021 11:48 AM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...

kalau tgok yg surat edaran KPM
penggal ke 3 bagi tahun 2021
bermula 3/1/2022 sehingga 25/2/2022
lepas cuti sekolah 26/2/2022 sehinga 20/3/2022 bagi negeri²
B.

sfhzuraz Publish time 20-11-2021 11:55 AM

https://www.oldkuchingsmartheritage.my/wp-content/uploads/2021/08/69628138_1773742312757103_3736943713016872960_n.jpg

sfhzuraz Publish time 20-11-2021 12:02 PM

NaylaArisha replied at 20-11-2021 11:48 AM
kalau tgok yg surat edaran KPM
penggal ke 3 bagi tahun 2021
bermula 3/1/2022 sehingga 25/2/2022...

*Negeri2 fasa 4*

1 Nov
➡Sek Rendah (Thn 1,2 & 3 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)
➡️Sek Menengah (Ting 3 & 4 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)

8 Nov
➡️Sek Rendah (Thn 4,5 & 6 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)
➡️Sek Menengah (Ting 1 & 2 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)

11 Disember 2021 (Cuti Akhir Tahun sekolah2 kump B)
10 Disember (Cuti Akhir Tahun sekolah2 kump A)

NaylaArisha Publish time 20-11-2021 12:02 PM

terbaca PM nak bagi gelaran Tun kat Najib n Rosmah.. apakah :huffy

sfhzuraz Publish time 20-11-2021 12:03 PM

NaylaArisha replied at 20-11-2021 12:02 PM
terbaca PM nak bagi gelaran Tun kat Najib n Rosmah.. apakah

cubaan nk lpskan diri dr masuk buloh inn nmpknya ni

NaylaArisha Publish time 20-11-2021 12:04 PM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 12:02 PM
*Negeri2 fasa 4*

1 Nov


aik.. yang ni nay tak nampak

sfhzuraz Publish time 20-11-2021 12:05 PM

NaylaArisha replied at 20-11-2021 11:48 AM
kalau tgok yg surat edaran KPM
penggal ke 3 bagi tahun 2021
bermula 3/1/2022 sehingga 25/2/2022...

nk tepek chart dr WA tak lps pulak
yg cikgu anak forward tu boleh tepek
itupun gigih masuk thru hp

sfhzuraz Publish time 20-11-2021 12:06 PM

NaylaArisha replied at 20-11-2021 12:04 PM
aik.. yang ni nay tak nampak

ulang tayang



Negeri2 fasa 4*

1 Nov
➡Sek Rendah (Thn 1,2 & 3 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)
➡️Sek Menengah (Ting 3 & 4 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)

8 Nov
➡️Sek Rendah (Thn 4,5 & 6 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)
➡️Sek Menengah (Ting 1 & 2 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)

11 Disember 2021 (Cuti Akhir Tahun sekolah2 kump B)
10 Disember (Cuti Akhir Tahun sekolah2 kump A)

mattzzx Publish time 20-11-2021 12:09 PM

Tashu replied at 20-11-2021 11:07 AM
Masok umah matt

terima kasih sha sudi masuk umah tak seberapa matt ni...

mattzzx Publish time 20-11-2021 12:10 PM

NaylaArisha replied at 20-11-2021 11:11 AM
cek iñnnn

terima kasih Nay sudi masuk rumah matt yang tak seberapa ni..

mattzzx Publish time 20-11-2021 12:17 PM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:43 AM
wah mesti matt ni sorang family man
tu tak layan WA waktu mlm





bukan family man sangat
tapi bila malam tu malas nak layan WA2 gitu
malam matt suka tengok tv dan berehat

memang lah bbnu baru nak kenal dunia
bagi mereka tenet lah dunia mereka
apa yg ada kat tenet tu mereka suka
tapi bukan semua kot instafemes tu kaki temberang
tapi bila ada segelintir yg kaki temberang tu habis semuanya terpalit


maknanya bedak cina dah bedak sejuk tu ada org yg masih pakai
mungkin ada peminatnnya sendiri
kalau tidak masakan kedai tu masih jual lagi
cuma kita jer yg tidak tahu bila dah kurang promosi untuk bedak2 tu


kpdnkk dah tetapkan setiap barang yg dijual tu kena letak harga
salah jika peniaga tak letakkan harga

kadang2 pengguna rasa leceh nak kena tanya harga barang2 tu
bila dah ada tanda harga atas pembeli itu sendiri lah nak beli atau tidak




mattzzx Publish time 20-11-2021 12:18 PM

NaylaArisha replied at 20-11-2021 12:02 PM
terbaca PM nak bagi gelaran Tun kat Najib n Rosmah.. apakah

Nay nak juga gelaran Tun?

mattzzx Publish time 20-11-2021 12:19 PM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 12:03 PM
cubaan nk lpskan diri dr masuk buloh inn nmpknya ni

Buloh inn, macam menarik jer tempat tu...hehehe

mattzzx Publish time 20-11-2021 12:26 PM

sfhzuraz replied at 20-11-2021 12:05 PM
nk tepek chart dr WA tak lps pulak
yg cikgu anak forward tu boleh tepek
itupun gigih masuk thru hp ...


memang lah jauh beza kemajuannya berbanding 80an tu
sekarang dah jadi bandaraya
dah semakin maju dengan pembangunan

jalan berlubang tu semua tempat ada
cuma kadang2 tu penyelenggaraan segera atau lambat jer

entah lah
mungkin merajuk kot pasalnak ambil hati orang melaka nak mengundi hari ni
dia pergi Spore dengan alasan nak melawat cucu kat sana
harap2 dia tak dapat ambil lah duit tu


beza Rm1 utk satu liter
kereta kita guna brapa liter kan?
spend benda2 lain tuk keperluan diri kita


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'