animaniac Publish time 6-11-2009 10:01 PM

Blog Link Exchange..

Salam kawan2 semua, saya tahu masing2 mesti nak ramai pelawat datang blog kan? So saya buka thread ni utk sesiapa yg sudi menawarkan diri utk link exchange. Link exchange ni maksudnya..korang letak link seseorang tu dalam blog korang dan seseorang tu letak link korang dalam blog dia. Kira dua2 pihak dapat benefit la..yg ada PR tinggi tu jgn jual mahal ye...:D , utk lebih teratur saya cadangkan backlink sesebuah blog hendaklah ada kaitan antara satu sama lain..contohnya blog oil and gas , boleh backlin dgn blog pipeline, ndt or corrosion. Maksudnya kita kategorikan blog tu la

Kategori Blog yg saya ada : Jahitan, Oil & Gas, Pet, Money Making, Ubat-ubatan, Furniture, Resepi dan Masakan, Travelling

So pada sesiapa yg ada blog lebih kurang kategori di atas, saya bersedia meletakkan link blog anda ke blog saya with the condition anda pun letak la link blog saya ke blog anda..

MBPJ Publish time 6-11-2009 10:16 PM

www.zoomartis.net

heheheheheheh gossiippppppp !!!!

songketenun79 Publish time 10-11-2009 10:42 PM

kalu sesaper minat barangan lama, antik atau english deco jom join link...tq

http://sweetlovelydreamsmemories.blogspot.com/

arifwahab Publish time 11-11-2009 10:08 AM

jomIBase.com-It solution center..:)

http://jomitbase.blogspot.com

norrah_joe Publish time 14-11-2009 11:01 AM

nak join jugak la..

link or add banner..kompem akan diletak jugak

produk skin & health care dari new zealand based from original goat's milk

belina2u.blogspot.com

ReLyZa Publish time 17-11-2009 03:41 AM

meh jenguk2, lawati blog saya...

http://aproposjournal.blogspot.com

kabintang Publish time 3-12-2009 02:40 PM

http://danishanees.blogspot.com
cheq_adeq.xanga.com

Blog ku yg tak seberapa, tp meh ler singgah-singgah, mampir ke Blog ku ...

syonarex Publish time 3-12-2009 02:49 PM

sesaper yang ader blog untuk aksesori kereta bolehlah exchange ngan saya....
http://halfcutkereta.blogspot.com

coltfirearms Publish time 3-12-2009 03:42 PM

nak try jugak..

|| u.n.t.i.t.l.e.d ||

nano28 Publish time 4-12-2009 05:10 PM

Hostipedia | Web Hosting Review

Gadget and technology


Dua2 PR 2.. kalu nak exchnge boleh la PM.

cipan Publish time 5-12-2009 05:16 PM

1# animaniac

salam tuan tanah. blog saya jual ikan pekasam so boleh le exchange link dgn blog resepi dan masakan awak tu. feel free to visit http://ciktipahcyber.blogspot.com/. :D

farishahelmi Publish time 7-12-2009 01:58 AM

Tuala wanita berherba untuk kebersihan yang memberangsang..

http://pantylin3r.blogspot.com/

zaydatul Publish time 9-12-2009 10:10 AM

blog jual kicap,sos cili,cuka dan taucu..

feel free to visit

http://syahieranys.blogspot.com

kalau nak exchange link,inform saya di blog ek,confirm akan di add

Lady_On_Earth Publish time 11-12-2009 11:36 PM

apa add blog tuan tanah ni?

khairen Publish time 12-12-2009 11:17 AM

nak juga...

kaitojunior.blogspot.com

ReLyZa Publish time 15-12-2009 07:01 PM

http://aproposjournal.blogspot.com was updated!!!
everything about my interest...my life

prepaid4topup Publish time 26-12-2009 08:25 PM

http://www.topuprm3.com
Tempat pendaftaran agen prepaid yang termurah..hehe:2lol:

minah_ronggeng Publish time 27-12-2009 12:13 AM

am a new blogger...menghabeskan mase terbuang...

feel free to visit

http://simplicitypleasure.blogspot.com/

n sesape yang taw link blog yang more to travelling / branded online shopping...tepeks ley??

MisaiMiang Publish time 27-12-2009 09:51 PM

kalu sesaper minat barangan lama, antik atau english deco jom join link...tq

http://sweetlovelydreamsmemories.blogspot.com/
songketenun79 Post at 10-11-2009 22:42 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


ok bro...tolong masukkan link aku ni kat blog ko ya.

http://www.pcremedical.blogspot.com

(blog aku pasal barang antik dan juga terpakai)

ps: aku masukkan blog bro dkt link blog aku.

thanks

MisaiMiang Publish time 27-12-2009 09:54 PM

Salam. blog aku ni tentang barangan antik, barangan terpakai, aksesori komputer, kitar semula komputer dan komputer terpakai.

http://www.pcremedical.blogspot.com
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: Blog Link Exchange..

ADVERTISEMENT